Loading...
BeautyMyStyle

DO2 deodorant

Vorige week heb ik mijn eerste (super fijne) beautybox ontvangen; hier in zat o.a. de deodorant kristal van DO2. Ik zei toen al dat ik er niet teveel over wilde zeggen, omdat er een review van zou komen en… Hier is hij dan!

Deze ‘mini stick’ deodorant is een apart product; hij is namelijk helemaal anders dan alle andere deodorants die ik ken. En geloof me, ik heb er nogal wat gebruikt in mijn leven!

Deze deodorant bestaat namelijk uit een kristal in een plastic verpakking. Wat je moet doen om hem te gebruik is hem onder de kraan houden waardoor hij vochtig wordt, en m dan onder je arm smeren. Weird. Op dat moment laat hij namelijk wat van zijn kristal achter. Droog is hij niet te gebruiken. Na gebruik houd je ‘m nogmaals onder de kraan om ‘m even schoon te spoelen en droog je ‘m af.

Het kristal laat een actief laagje achter wat er voor zorgt dat je niet gaat zweten; het sluit namelijk deels je porien onder je oksel. Dit gebeurt door middel van Aluin; doordat de porien niet volledig sluiten (zoals sommige andere deodorants dat wel doen) kan de huid blijven ademen en kunnen afvalstoffen je lichaam gewoon verlaten.

Het kristal laat geen geur achter. Dit komt doordat er simpelweg geen kunstmatige geur stoffen zijn toegevoegd. Zelf vind ik het vaak wel fijn als er een lekker geurtje aan zit. Maar aan de andere kant is het ook wel okay; gewoon een lekker luchtje op doen en je bent ook good to go.

DO2 is er ook in spray vorm en dan is hij ook goed te gebruiken voor je voeten en handen bijvoorbeeld. DO2 is een goed merk omdat ze niet testen op dieren, geen kunstmatige geur- en kleurstoffen gebruiken en is niet schadelijk voor elk huidtype door de lage zuurgraad. Aanrader dus!

Ik ben positief over dit product omdat het ‘speciaal’ is, echt een keer wat anders. Ik zie alleen maar voordelen omdat hij goed werkt (laagje blijft echt achter na het onder de kraan houden en ik zweet niet) en hij is niet getest op dieren!

Wat vinden jullie van zo’n deo kristal? Do or don’t?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.