Loading...
BeautyMyStyle

Deep sleep dreamy pillow & body mist van The Body Shop

Pillow Mist The Bodyshop

Ik heb weer een wondermiddeltje voor jullie! Voor MyStyle review ik regelmatig producten van The Body Shop. Niet alleen omdat dat super fijne producten zijn, maar ze zijn ook nog eens duurzaam. Er wordt aandacht besteed aan de (natuurlijke) ingrediënten en recyclebare verpakkingen, da’s mooi! Ik deed een bestelling en kreeg daar deze pillow & body mist gratis bij! Een product waar ik normaal niet in zou geloven en het dus ook niet zou bestellen. Da’s ook mooi, een goede reden om hem dus wel te reviewen! My mind = blown en ik zal jullie vertellen waarom…

Pillow Mist The Bodyshop

Eerst wat praktische info: de pillow mist bevat meerdere essentiële oliën, waaronder citroen olie, sinaasappel olie en kamille olie. Daarnaast bevat het ook jujube extract (een ingrediënt dat ik zelf erg fijn vind!)

Het zit in een sprayflacon en werkt eigenlijk als elke mist, of ander soort spray. Je haalt de dop eraf, drukt de spray omlaag en er komen subtiele druppeltjes uit. Easy as 1, 2, 3…

De mist is bedoeld voor het lichaam of je beddengoed. Voor het lichaam vind ik ‘m bleh, gewoon geen geur waar ik zelf naar wil ruiken. Maar voor je beddengoed is hij perfect. Deze mist zorgt er namelijk voor dat je in een diepe slaap belandt en zo een heerlijke nacht beleeft! Dit maakt het overigens nog vreemder om op je lichaam te sprayen… Stel iedereen om je heen valt accuut in slaap…. Haha!

Pillow Mist The Bodyshop

Anyway: ik geloofde er niet in. Een spray die je op je kussen sprayt voor het slapen gaan en dan moet je beter slapen? Dat zou een uitkomst zijn voor mensen met slaapproblemen en zo. Nee, dat kan niet.

En toch is het waar. Ik wilde dit zo graag testen maar stond er wel pessimistisch in. Ik sprayde het op mijn kussen en de volgende ochtend was ik zo verbaasd! Ik had ontzettend diep geslapen en wilde eigenlijk mijn bed niet uit. Slapen was zo heerlijk! Om zeker te weten dat het niet toeval was, heb ik de pillow mist natuurlijk vaker gebruikt. En elke keer weer: ik beland in een diepe, diepe slaap. Ik heb inmiddels met mezelf afgesproken dat ik de spray alleen af en toe in het weekend gebruik omdat ik door de weeks mijn bed gewoon niet uit wil als ik zo diep heb geslapen.

Ik ben helemaal om, dit werkt! En het is dan ook zeker een aanrader voor mensen met slaapproblemen. Ik hoop zo dat meer mensen die gaan gebruiken en iedereen zo mindblown zal zijn als ik ben! De body en pillow mist van The Body Shop kost €16,00 voor 100 ml maar is elke cent waard. Je doet er overigens ook erg lang mee, dus dat maakt het dubbel en dwars waard. Koop het!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.