Loading...
Beauty

De perfecte rode lak: Rimmel London 323 Riviera Red

Rimmel London 323 Riviera Red

Stop waar je mee bezig bent en zet ‘m meteen op je wishlist: nr. 323Riviera Red” van Rimmel London pro. Deze rode nagellak heeft namelijk dé perfecte rode kleur en is daarmee voor iedere vrouw een musthave. Hoeveel verschillende kleuren ik mijn nagels ook lak, rood blijft de kleur die ik het meest gangbaar vindt. Het is een sexy kleur, een vrouwelijke kleur, een uitdagende kleur en toch voor iedere dag geschikt. Rood komt in vele soorten, maar ik heb dé perfecte rood gevonden. Kijk je mee?

Rimmel London 323 Riviera Red swatch

Rimmel London 323 Riviera Red

Op de eerste swatch foto heb ik de nagellak met 1 laagje aangebracht, op de tweede foto met twee laagjes. De kleur zit er na de eerste laag al prachtig op, maar de tweede laag brengt toch net iets meer intensiteit.

Het kwastje is breed genoeg om bijna alle nagels in een strook te bedekken, ideaal! De lak is makkelijk egaal aan te brengen en streept totaal niet. Ook droogt de lak tamelijk snel waardoor de tweede laag er al gauw op kan. Ook na twee lagen droogt de lak snel. Je moet nog wel even voorzichtig zijn met stoten etc. maar verder ben je good to go.

Ik vind deze kleur nagellak ontzettend mooi omdat hij écht rood is (niet een beetje donker, niet een beetje roze, zelfs niet een beetje glitter). Hij is intens, maar niet te fel. Gewoon rood, zoals het hoort. En ik hou ervan!

De volgende keer dat ik mijn nagels zo mooi rood wil lakken pak ik absoluut meteen deze Riviera Red van Rimmel London!

Rimmel London pro nagellak in nr. 323 Riviera Red is te koop bij drogisterijen en o.a. online bij Bol.com voor €5,99 (12ml)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.