Loading...
Geen categorie

De iPhone 6 is er! Heb jij deze pijnlijke filmpjes al gezien?

Bekijk filmpje iPhone 6

Het is je vast niet ontgaan: afgelopen week waren er een aantal mensen op de wereld erg gelukkig met de nieuwe iPhone 6. Sommigen deden waar hij goed voor is: bellen, whatsapp, social media. Anderen besloten het ding te gebruiken voor experimentjes. Hier zijn natuurlijk filmpjes van en daarvan zet ik sommige voor je op een rij! Note: alle filmpjes zijn in het Engels.

We trappen af met mijn favoriet. Ik heb in spanning gezeten, en met verbazing gekeken. Prachtig! Deze man krijgt de eerste iPhone 6 in Brisbane en besluit hem in een grote kan bier te gooien! What happens next…

Aiiii! Mijn hart brak een beetje. Ik ben een huge apple-fan. Niet zo’n idioot die honderden euro’s neerlegt voor de nieuwste iPhone, maar wel een idioot die dit bericht schrijft op haar MacBook air, ondertussen kijkt op haar iPhone en graag mailtjes verstuurd met haar iPad mini. I’m just sayin’. Afijn, ik werd de laatste 24u doodgegooid met filmpjes en foto’s van de iPhone 6 Plus die schijnbaar buigt in je broekzak! Het ding is ontzettend dun en de behuizing is van aluminium, maar buigt ‘ie echt? De man hierboven deed een buig-test.

Damn it! Weer zo’n pijnlijke test… Maar ik moest ernaar kijken. Note to all: behandel je iPhone 6 (en alle andere iPhones for that matter) alsof het een baby is. DO NOT DROP IT.

Dit was gewoon echt heel sneu. De jongen neemt het nog goed op, maar ouch!

iphone 6 dali

Hoe gaaf is deze afbeelding gemaakt? Grappig, heel grappig, maar zo vet!

Wat een leed, wat een leed! Maar goed, je moet ook voorzichtig zijn met een apparaat van honderden euro’s! Anyway, wat was je favoriete filmpje, en wil jij zo’n iPhone 6 (plus)?

5 comments
  1. Jeanette

    Ok… Maar die filmpjes zijn moment opnames. Wie weet hoe het daarna bijvoorbeeld is afgelopen met de 6 die in het bier lag? Ik heb het zelf ook meegemaakt met mijn 5 (viel in een champagnkoeler met veel smeltwater…) en na twee dagen zei ie toch echt bekijk het maar..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.