Loading...
Geen categorie

Customizable horloges van Vorona.nl

Je zou ze misschien al herkenen, zulke horloges. Ze zijn namelijk van o’clock, maar wat er aan deze speciaal is? Zelf samengesteld! Jawel, dat kan namelijk bij Vorona.nl – ze hebben onwijs veel kleuren bandjes en allerlei soorten klokjes, en die kun je dus zelf bij elkaar kiezen waardoor je je eigen o’clock horloge creëert. Van Vorona.nl ontving ik dit horloge (ja, ook zelf uitgekozen), om aan jullie te laten zien. Ik ben fan van de horloges, lees verder om te horen waarom jij dat ook wordt!

Ik moest even de verpakking van het klokje laten zien. Waarom? Omdat ik er gewoon blij van wordt. Je ziet dat hij goed veilig verpakt zit, en het ziet er nog cute uit ook. Ik heb het klokje en het bandje apart verpakt ontvangen. Bij het klokje zit ook een garantiebewijs (of zo..) en er staat op dat hij spatwaterdicht is. Ga er dus niet mee duiken, maar een spettertje regen kan hij net aan.

Het klokje is in een van mijn favoriete kleuren: een soort donker poederroze. Ja, roze he… Hij is van prima formaat (lees: niet te groot maar ook niet te klein) en ziet er verder leuk uit vanwege zijn minimalisme. Het valt je misschien op dat er geen cijfers op staan. Ik moest er wel even aan wennen, maar ach, worden mijn hersens ook nog eens geprikkeld!

Omdat de horloges ‘customizable’ zijn moet je ze voor gebruik nog wel even in elkaar zetten. Dit gaat erg makkelijk; je schuift het klokje schuin in de daarvoor bestemde opening en doordat het kunststof bandje beweegbaar is, druk je hem er zo in. Het bandje heb ik in een grijze kleur gekozen, maar ik ben er nog niet helemaal over uit of dat het de beste keus was. Ik ben gek op grijstinten, maar misschien had ik dit horloge toch wat spannender kunnen maken (mijn handen jeuken, ik wil meer…)

Het klokje is van hard kunststof, het bandje is beweegbaar. Ik noem het ook wel rubber, dan snap je denk ik beter hoe het aan zou voelen. De kwaliteit is naar mijn mening erg goed. Het bandje voelt stevig aan en hij is netjes afgewerkt.

Op Vorona.nl kun je in de shop de horloge samen stellen helemaal naar eigen wens. Waar ik ook achter kwam is de ‘randomize’ button. Klik je hier op, dan verandert het klokje en het bandje waardoor je soms verrassende combinaties krijgt. Ik klikte een paar keer en kwam bij dit horloge; misschien niet erg spannend, maar wel perfect voor de lente! Een heel mooie lichtblauwe/mint kleur met een wit klokje. I love it.

Ik zal je even kort en krachtig uitleggen waarom ik zo’n fan ben van deze horloges. Omdat Vorona.nl je de kans biedt zelf iets samen te stellen, wordt het je erg makkelijk gemaakt je bestaande horloge aan te passen. Ik kan nu bijvoorbeeld een zwart, blauw, paars, groen of wit bandje bestellen, en mijn roze klokje daar in doen. Je kan zo eindeloos veel combinaties maken waardoor je voor elke outfit iets nieuws kunt dragen.

Een hoop pluspunten en één klein minpuntje. Het bandje is niet glanzend afgewerkt, bijvoorbeeld, en daardoor is hij een beetje stroef. Wat ik daar het grootste nadeel van vindt is dat hij erg veel haartjes en stof aantrekt. Ik trok laatst een zwarte trui aan, en de mouw kwam over mijn horloge heen. Hij zat ónder de kleine zwarte stofjes, en van zulke dingen baal ik gewoon. Je veegt het er niet zo maar af maar moet even het klokje er uit halen en het bandje onder de kraan af spoelen. (Maar wat nou als je onderweg bent naar een belangrijke meeting?) Beetje jammer dus. Maar te overzien.

Er zijn verschillende maten bandjes te krijgen. Ik heb zelf een M en die past prima. Je rekt het bandje een beetje uit wanneer je hem om doet, en vervolgens zit hij de hele dag netjes strak om je pols – hij schuift dus niet heen en weer en kan al helemaal niet af vallen! Win!

De prijzen van een horloge liggen tussen de €26,- en €37,50 maar je kunt dus ook een bandje of klokje los bestellen. Kijk in de shop voor jouw favoriete combinatie – er zijn ook klokjes met Mickey/Minnie mouse of kleine kristallen!

Wat vind jij van deze horloges? En wat is jouw favo combinatie? Ik vind vooral de roze en neutrale kleuren erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.