Loading...
Beauty

Coming up: Nieuwe lijnen Catrice & Essence

image

Tijd voor beter weer, dus tijd voor nieuwe collecties. In de nabije toekomst kun je dus ook wat nieuwe producten van Catrice en Essence verwachten! Zoals je hierboven al ziet; veel vrolijke kleuren. Deze producten stomen je helemaal klaar voor warme dagen aan het strand of gezellige uitjes in het park. Ik laat je maar liefst drie nieuwe collecties zien en vertel je gelijk waar ik nou zo benieuwd naar ben…

De collectie die je hier boven ziet is van Catrice en heet Hip Trip. Van boven naar onder en links naar rechts: de lijn bestaat uit 5 nieuwe lakjes (€2,99), hydrating bronzing powder (€4,59), eye shadow palette (€4,99), een paspoort hoesje (€4,99), satin blush (€3,99) en sheer lip colours (€3,99).

De lakjes spreken voor zich. Ik zou de groene kleur graag wil, en de nude kleur. Van beiden kleuren heb ik nog geen soortgelijk item in mijn stash! Ik hoop wel dat deze lakken beter zijn dan wanneer de standaard lakken ‘vernieuwd’ werden. Daar hoorde ik minder goede verhalen over… De bronzing powder hydrateert je huid tegelijkertijd met het geven van een zomerse teint. Ook het oogschaduw palet spreekt voor zich. Beiden gebruik ik nauwelijks tot nooit, dus niet zo nieuwsgierig naar. De paspoort cover vind ik wel erg leuk. Leuk extra’tje dat erg handig is voor als je op vakantie gaat deze zomer. En de kleur zie je ook moeilijk over het hoofd 😉 Waar ik wel weer benieuwd naar ben zijn de lip colours en de satin blush. Ik snap niet helemaal hoe de blush in elkaar zit, maar hij schijnt een creamy structuur te hebben en makkelijk aan te brengen. De lipcolours zien er qua kleur al erg goed uit! Ze zouden erg gepigmenteerd zijn en een glossy finish hebben; let’s find out!

Catrice Hip Trip is verkrijgbaar vanaf half mei t/m eind juni 2013 bij Kruidvat.

image

Deze lijn van Catrice heet Glamazona en bestaat uit: (van links naar rechts en boven naar onder) twee lip colour pennen (€4,99), vier lakjes (€2,99), vier absolute eye colours (€2,89), liquid gold topper (€3,99), crocodile crackle lak (€2,99), twee blushes (€3,99).

De lipcolour pennen hebben een intrekbare punt. De kleuren zijn erg mooi en opvallend. Ik denk wel dat dat helemaal hot moet zijn deze zomer! De lakjes spreken uiteraard voor zich en ook hier geldt weer: ik hoop dat ze niet tegen vallen in kwaliteit! De absolute eye colours lijken me erg gepigmenteerd. De twee linker kleuren zijn effen, de twee rechter kleuren zijn metallic. Liquid gold topper is een highlighter die je zowel over oogschaduw kunt gebruiken als op je gezicht. Niet echt een product voor mij maar hij ziet er wel leuk uit! Dan hebben we nog de crocodile crackle topcoat in een mooie brons/gouden kleur en twee blushes in opvallende kleuren. Ze hebben een leuk reliëf en zijn van een fijn poeder. Hmm…

Welke producten zou ik wel willen proberen? hmm… De lakjes zien er wel heel leuk uit, maar voegen denk ik niet heel veel toe aan mijn stash. De lip colour pennen zien er wel echt gaaf uit en doen me denken aan de chubby stick van clinique. Die wil ik dus wel! Verder zou ik de crocodile crackle lak ook wel willen hebben, als hij net zo goed werkt als hij eruit ziet en de blushes lijken me ook best okay!

Catrice Glamazona is verkrijgbaar in juli en augustus 2013 bij Kruidvat.

Deze lijn van Essence is degene waar ik het meest enthousiast over ben en natuurlijk ‘t meest nieuwsgierig. Hij heet Ticket to Paradise en bestaat uit: (van links naar rechts en boven naar onder) shimmer powder (€2,99), twee lip liners (€1,39), twee kleuren haar mascara (!!) (€2,99), vier kleuren nagellak (€1,89), drie kleuren lipgloss (€1,99), drie creamy eyeshadow (€2,89).

De shimmer powder is een subtiel goudkleurige highlighter voor op je gezicht en hals. Wederom geen product voor mij, maar afijn, de lijn is groot! Naast de shimmer powder vind je twee lipliners in rood en roze. Ze moeten een lichte glossy structuur hebben en passen daardoor perfect bij de lipglosses. Dan mijn *WHAAAT!* product; haar mascara. Jeugdsentiment! Ik weet nog dat ik er vroeger (zo’n 12-13 jaar geleden?) twee had waaronder een roze – supergaaf vond ik dat. Ik weet niet of ik het nu ook zo snel zou gebruiken, maar voor de lol? Yes please! Ook de lakjes wil ik! Ze zien er erg mooi uit en op de derde (rood-oranje achtig) vind ik het allemaal spannende en mooie zomerkleuren. De lipglosses zit in een mooie see-through verpakking en zijn ook al zo *wauw!* — De roze vind ik mooi en de blauwe bevat een glitter. Ik zeg doen! Als laatste de oogschaduws. Deze zitten in een mooi klein potje en hebben een gel textuur. Nice want zo kun je ook een petite kwastje gebruiken om de oogschaduw als eyeliner aan te brengen. Weet niet of ik het veel zou gebruiken, maar wil ze alledrie hebben! Ook mooi om bij elkaar te combineren…

Essence Ticket to Paradise is verkrijgbaar vanaf half juni tot eind juli 2013 bij Kruidvat 

Welke lijn vind jij het mooiste, en welk item kun je écht niet laten staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.