Loading...
Persoonlijk

Christmas time! Inspiratie uit eigen huis

Kerst in huis

Hoi! Morgen is het alweer kerst, jeetje wat gaat de tijd hard! Ik heb er eigenlijk nog niet echt aandacht aan besteed op mijn blog, dus daar werd het maar tijd voor. Misschien een beetje laat, maar ik laat je de kerstversiering in mijn huis zien! We gaan nooit zo los met tienmiljoen lichtjes en nep sneeuw enzo. En dit jaar moesten we ook extra voorzichtig zijn met kitten Lola die letterlijk tot aan de piek in de boom klimt! Maar tóch kerst in casa Supermaxxx, kijk mee!

Kerst in huis

Het fotolijstje staat er het hele jaar door hoor, maar ik heb er dit engeltje bij gezet. Er kan een waxinelichtje in en hij is gewoon super schattig. Ik geloof dat we ‘m een paar jaar terug op een kerstmarkt in Dusseldorf gekocht hebben, not sure. Ook staat er een klein flesje wijn naast; tijdje terug cadeau gekregen van een bedrijf en eigenlijk best feestelijk. Right?

Kerst in huis

Oké een paar lichtjes hebben we wel! Deze vrolijke gekleurde lichtjes had ik al in mijn studio in Tilburg, en ze zijn gewoon mee terug naar Arnhem verhuisd. Eerst lagen ze voor het raam, in Tilburg dan. Nu op de kast! Misschien een beetje overkill zo naast de kerstboom, maar dat zorgt ook wel weer voor ‘het gezellige kersthoekje‘ 🙂

Oh, en zie je die zilveren kerstbal hangen? Hoppakee! Gewoon in een plant! Het is een glazen bal dus kon niet in de boom. Er zitten mooie witte versieringen op en ver-kerst zo het plantje!

Kerst in huis

Joehoe! Nog meer glazen ballen! Er zitten ook hier mooie witte versieringen op met strass steentjes en zo! Echt heel gaaf. Maar als déze door de kat uit de kerstboom geramd worden, wordt ik boos. Dus hoog en droog opgehangen aan de boog tussen de woon- en eetkamer. Moet zeggen; in het echt ziet het er leuker uit! 😉

Kerst in huis

En dan als laatste: mijn oogappeltje(s). We hebben in de eetkamer (die doormiddel van halve muur/boog vast zit aan de woonkamer) een prachtige lamp met ‘takken’ hangen. Meteen zodra hij hing wist ik het: dat wordt mijn kerst project! En nu, net als vorig jaar heb ik er weer met wit lint verschillende groottes en kleuren ballen aan gehangen. Isn’t it gorgeous!?

Hoe heb jij je huis of kamer in kerststijl veranderd? Plaats je foto’s op de Facebook pagina of mijn Twitter account!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.