Loading...
Beauty

Chanel Rouge Allure Velvet: La Raffinée

Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinee

Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée is mijn nieuwste aanwinst en is het resultaat van een verjaardagscadeautje. Isn’t it great? Sinds ik mijn eerste Chanel lipsticks heb geprobeerd, is er geen lipstick die ik beter vind. Zodoende bestelde ik bij ICI Paris XL nog een exemplaar, dit keer in een kleur die dagelijks draagbaar is en naar mijn mening perfect matcht bij mijn eigen lipkleur, en mijn huidskleur. Kijk verder voor de review en de swatches!

Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinee
Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinee

Je ziet al een klein beetje mijn lipvorm in de lipstick staan. Ik beken eerlijk; zodra ik hem binnenkreeg heb ik hem meteen getest en sindsdien bijna elke dag gedragen! Ik wist niet wanneer ik er foto’s van kon maken voor mijn blog, dus dan maar na gebruik, besloot ik. Ik kon online niet ontzettend veel duidelijke swatches vinden, maar kreeg toch een redelijk beeld wat ik van deze lipstick kon verwachten. Een roodroze kleur met een paarse ondertoon. Koel dus, maar toch met iets warms. En ik denk dat dat precies is wat mijn huid kan gebruiken. Ik ben natuurlijk erg licht, en soms zelfs bleek. Felle kleuren maken mijn huid nóg witter, en hoewel ik dat soms erg mooi vind, wil ik ook graag een kleur die elke dag goed staat.
Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinee
Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinee

Oeff, Chanel lipstickje, wat ben je toch mooi! Rouge Allure Velvet is de matte lipstick lijn van Chanel, en hoewel ik de niet-matte nog niet gebruikt heb, is het toch mijn favoriet. Ik hou van matte lipsticks, en zeker met zo’n kleur die goed matcht met je huid vind ik dat extra mooi. Zo heb je toch mooie verzorgde lippen, maar knalt het er niet uit dat het een lipstick is.

De kleur is op mijn huid exact zoals ik verwacht had. Geen extreem felle kleur, maar wel erg mooi roodroze-paars gepigmenteerd. Als dit geen alledaagse kleur is, dan weet ik het niet meer. Chanel La Raffinée, jij bent mijn nieuwe favoriet!

Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée

Oh, hier ben ik nog een keer. Zodat je ziet hoe de lipstick bij mij staat, en je dan waarschijnlijk meteen snapt waarom ik hem zo mooi vind. Hij geeft net wat meer kleur aan mijn gezicht, zonder dat ik gekke fratsen moet uithalen. Ik denk dat ik deze elke keer zou dragen wanneer ik een lipstick wil zonder erbij na te hoeven denken. Ik denk dat hij zou staan bij alles wat ik draag en alles wat ik met mijn gezichts/oog make-up doe (omdat dat niet veel bijzonders is). Geschikt voor een dagje weg, sollicitatie, restaurantje, terrasje, thuisdagje… alles.

Ik ben zo blij. Nog even was ik bang dat ik een kleur had besteld die misschien niet goed zou staan, omdat ik er niet veel onderzoek naar had gedaan. Maar nee, dit is perfectie! De Rouge Allure Velvet lipsticks van Chanel hebben een erg goede houdbaarheid en zijn lang niet zo uitdrogend als andere matte lipsticks die ik getest heb. Het liefst draag ik er nog wel een balsem onder, maar dat is niet per se nodig. De kleur blijft lang mooi zitten en zeker zo’n kleur als deze hoef ik niet vaak bij te werken. Ook als de kleur wat vervaagd door eten/drinken blijft hij mooi!

Heb jij ook zo’n lipstick kleur die helemaal is wat je hoopte?

12 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.