Loading...
Geen categorie

Celeb budget outfit: Kim Kardashian

image

Dit artikel stond al een tijdje op me te wachten. Ik wist al een week of twee drie geleden dat ik vandaag een celeb budget outfit van Kim Kardashian online wilde hebben, maar het kwam er niet van. Zoals je misschien weet ben ik echt gek op Kim Kardashian. Love everything about her. Daarom wilde ik de perfecte outfit voor dit artikel. Afgelopen woensdag kwamen foto’s met deze outfit op Kim’s celebuzz blog te staan en ik wist het: THIS IS IT. Het is een look die helemaal fashion-verantwoord is, en makkelijk na te maken ik budget versie. Okay, de jas is tricky… Maar kijk gerust verder hoe je deze outfit namaakt en waar je ‘m kan kopen.

image

De jas die Kim Kardashian draagt is natuurlijk de eye catcher. Ik ben er nog niet achter van welk merk het is, maar ga er maar van uit dat hij onbetaalbaar is. Voorlopig 😉 Ik heb dus de jas van H&M gekozen (waar ik ook al verliefd op ben geworden), die er uit ziet als blazer. Hij is voorzien van een ritssluiting die niet tot bovenaan komt en een riem. Ik vind ‘m onwijs elegant en vrouwelijk — Deze jas zou Kim Kardashian ook kunnen dragen! Verder draagt Kim een grijs shirt met zwarte opdruk, die wat langer is zodat hij net iets over haar billen valt (I guess..). Ik heb dit grijze shirt van Welikefashion.com – er staat op “Dreams are only dreams until you wake up and make them real”. Zeker een motto waar ik achter sta! Ik denk dat Kim op deze foto een legging draagt, geen broek. Ze is zwanger dus ik denk dat een legging dan een stuk beter en fijner zit. Ik heb gekozen voor een stevige legging (daarom dat hij niet maar 5 of 10 euro is). Als je een wat dikkere legging draagt zie je ook niet gelijk elk rimpeltje, vet laagje, of wat je dan ook liever verbergt. Dan draagt Kim op deze foto zwarte enkellaarsjes met een peeptoe (dat je dus je tenen kunt zien). Ik ben totaal niet weg van peeptoes, dus ik heb een gesloten versie van zwarte enkellaarsjes gevonden bij H&M. Last but not least: Kim heeft vake nude lips. Dat houdt in dat je wel een lipstick of gloss gebruikt, maar dan in natuurlijke tinten. Dus bijvoorbeeld beige of heel licht roze. Op deze foto heeft Kim duidelijk roze lippen, maar heel licht. Die maak je makkelijk na met de lipstick van E.L.F.!

Wat vind jij van deze celeb outfit? En zou je zelf zo iets dragen? Persoonlijk ben ik er helemaal weg van, en niet alleen omdat het van Kim Kardashian af komt. Zwart en grijs zijn echt mijn ding, enkellaarsjes vind ik lovely en de jas is echt… Wauw!

Shop de outfit:

  1. H&M — €69,95 (nu sale €35,-)
  2. Welikefashion.com — €29,95
  3. Welikefashion.com — €29,95
  4. H&M — €49,95
  5. E.L.F — €5,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.