Loading...
Beauty

Care gloss by Etos

Zoals vast al bekend is wordt Etos steeds meer en meer een budget favoriet van mij. Ik gebruik al jaren het oh zo goedkope maar fijne oogpotlood, sinds kort de nagellak en nu heb ik ook de care gloss ontdekt!

Deze lijn van lipgloss bestaat uit drie varianten: plumping care glosss, repair care gloss en extra care gloss. Ze komen in een schattige outfit met frisse kleuren, een must-have voor je beautytasje!

Onderaan het product draai je zodat de gloss omhoog komt, deze komt dan door de gaatjes en zo kun je net als met bijvoorbeeld een lipbalm je lippen een gloss geven.

Elke gloss verzorgt en verzacht je lippen, maar ze hebben allemaal een ander speciaal ding. De plumping care gloss bevat menthol voor vollere lippen; deze menthol voel je echt! Je lippen voelen een beetje koel en tintelend aan, best een prettig gevoel. De repair care gloss bevat Q10, dat zorgt voor vermindering van lijntjes om de lippen (ook een aanrader over vrouwen op leeftijd :-)) Als laatste de extra care gloss; deze bevat vitamine E voor langdurige hydratatie. Natuurlijk lijken je lippen met een gloss al gehydrateerd, maar misschien verblindt de glans meestal de ogen want vaak zijn je lippen dat echt niet. De extra care gloss zorgt ervoor dat je lippen minder snel last van uitdroging hebben, en dat is met het koude weer zeker fijn!

Elke Etos gloss blijft lang zitten, reken maar op een volle gloss dag en dat zonder bij te werken! Ik ben zelf niet super van de lipgloss, heb het ook al jaren niet gebruikt. Maar als je deze van Etos subtiel gebruik zien je lippen er mooi verzorgd en glanzend uit zonder erg te plakken. Aanrader? Voor lipgloss-lovers zeker, voor de rest; ja, als je verzorgde én glanzende lippen wilt; nee, als je niet houdt van gloss…

Oh, en voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten, de gloss vindt je namelijk bij Etos voor maar €2,02 !

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.