Loading...
Beauty

Budget topper: Primark tweezers 2 pack

Primark tweezers 2 pack

Omdat ik zo blij ben met deze budget topper, dacht ik ik besteed er een short review aan! Dit pincet setje komt van Primark en heeft mij welgeteld anderhalve euro gekost. Ik epileer mijn wenkbrauwen al járen met een pincet en had nu echt een nieuwe nodig. Degene die ik gebruikte, gebruikte ik misschien al wel 6 jaar, en nu ik een nieuwe heb realiseer ik me pas hoe bot hij was! Een scherp pincet is een echte must! In Parijs ging ik opzoek naar een mooi setje van Tweezerman dat ik online gevonden had, maar tevergeefs. Eenmaal bij Primark Arnhem aangekomen besloot ik in te zetten op een budget versie. Want ook al zou het niets zijn, anderhalve euro is dan nog geen weggegooid geld…

Primark tweezers 2 pack

Primark tweezers 2 pack

Ik koos voor een neutraal printje van zwart en wit. Bij Primark vind je meer van deze setjes met andere prints, maar dat was voor mij eigenlijk niet zo belangrijk. Wat ik vooral nodig had was een pincet dat mijn wenkbrauw pijnloos en snel bij zou werken. And I found it! Als er iéts een budget topper van de afgelopen weken is, dan wel dit pincet setje! Hij beweegt (“knijpt”) soepel en is nog goed scherp. Mijn haartjes trek ik makkelijk en pijnloos uit. Ik ben een blij mens.

In het setje zit ook een kleiner, smaller, pincetje dat ik persoonlijk voor mijn wenkbrauwen niet zo handig vind maar me wel geschikt lijkt voor splinters (?) bijvoorbeeld. Ik vraag me sowieso af waar jullie zo’n smal pincetje voor gebruiken. Ik ben altijd de bredere, schuine gewend geweest. Maar ik epileer dan ook niet alles wat er te epileren valt met de hand 😉 Tell me about it!

Hoe dan ook: budget topper. Dus ben je nog op zoek naar een pincet voor erbij. Dit ding van Primark is meer dan prima voor een prijsje van €1,50

11 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.