Loading...
Beauty

Budget Beauty: AH douchegel in “Sense Body” “Fresh Start” en “Happy Feeling”

Budget Beauty: AH douchegel

Of je nou on a budget bent, of gewoon bewust met je geld om wilt gaan; huismerken zijn ontzettend betaalbaar en kunnen vaak best wat kwaliteit leveren. Een huismerk wat ik zelf erg fijn vind, en makkelijk te koop is (met de boodschappen mee) is dat van Albert Heijn. Van de week zag ik deze mooie flessen douchegel staan en heb de drie lekkerste uitgekozen om te reviewen.

Budget Beauty: AH douchegel

Sense Body is een douchecrème  met een bloemige geur en een tikje amandel. Deze is vooral goed voor de verzorging en hydratatie van je huid. De textuur van dit douche product voelt, zeker in vergelijking met de andere twee, echt aan als een douchecrème, in plaats van een gel. Erg zacht aan de huid en daarmee ook geschikter voor de gevoelige huid. Ik heb me laten verleiden door de lekkere amandel geur, maar hiervan is niets in de ingrediënten terug te vinden. Tussen de ingrediënten staat uiteraard wel parfum, dus daar zal die geur vandaan komen. Een van de ingrediënten die er het meest in zit is SLS, dat zorgt voor het schuimen, wat best lekker is, geef ik eerlijk toe! 😉

Budget Beauty: AH douchegel

Fresh Start is een douchegel die echt wat meer jelly aan voelt dan Sense Body. Deze is lekker fris om je dag goed mee te beginnen. Met de geur van komkommer, die overigens maar heel subtiel aanwezig is. De verpakking misleidt misschien een beetje… De achterkant van de verpakking vermeldt dat de ‘moisturizers‘ je huid lekker hydrateren. Ik vind dat bij Sense Body toch iets krachtiger, maar Fresh Start voelt vooral verkoelend en verfrissend. Deze is ook heerlijk na een warme zomerdag! Ook hier zit veel SLS en parfum in, het schuim is wederom heerlijk, de parfum had echt niet gehoeven!

Budget Beauty: AH douchegel

Happy Feeling is een lekker zoete douchegel van Albert Heijn. Er staan rozenblaadjes op de verpakking maar ik typeer dit toch eerder als snoepjes, zo zoet! “Heerlijk verkwikkend” en “Met hydraterend complex” staat op de verpakking, ik denk dat deze douchegel voor altijd wel fijn is als je van zoete geuren houdt. Qua geur vind ik deze gel het lekkerst, qua werking voor de huid is deze het minst. Hij voelt niet specifiek zacht of hydraterend aan. Een ‘gewone’ douchegel dus! Ook hier zit weer veel SLS in, dus lekker schuimend. Tussen de ingrediënten staat geen parfum, wat toch een verrassing is! Ik kan zo niet uit de ingrediënten terug halen waar de geur dan vandaan komt…

Over het algemeen zijn de douche gels/ crèmes van Albert Heijn allemaal wel lekker, maar niet erg speciaal. Zeker voor als je iets makkelijks en betaalbaars gaat zijn deze geschikt. Er zijn naast deze geuren nog 3 geuren (als ik me niet vergis), die ik zelf niet érg lekker vind. Voor een fles van 250ml betaal je €1,56 – €1,62 Koopje dus!

Wat vind jij het belangrijkst bij de aanschaf van een douchegel of -crème?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.