Loading...
BeautyMyStyle

Brazilianfruit douche- en bodygel

Een tijdje geleden stuitte ik op het merk Brazilianfruit. In eerste instantie knapte ik een beetje af doordat de website me niet echt uitdaagde verder te lezen of te bestellen. Maar, ik bleef nieuwsgierig. Een tijdje later toen ik de 2 + 2 gratis actie zag, heb ik toch maar een bestelling gedaan. Hetgeen dat me het meest verleidde was de lijn die caipirinha heet. Je hebt in dit artikel al kunnen lezen over de bodycreme van de caipirinha lijn; nu laat ik je de douchegel zien en de bodygel van een andere lijn genaamd ‘guaraná’.

De douchegel ruikt om te beginnen een beetje apart; misschien zelfs wel of ik me echt met een drankje ga douchen (caipirinha is ook een cocktail). Ik kan het niet helemaal plaatsen; het is niet zoet(van rietsuiker), maar ook niet zuur van citrus(limoenpulp) of zo.

Toch is hij fijn om te gebruiken onder de douche. Hij schuimt niet onwijs veel maar gewoon ‘lekker een beetje’. Onder de douche, misschien icm water, ruikt de gel al een stuk fijner waardoor ik me er niet meer aan erger.

Vooral het fijne aan de douchegel is dat er geen parabenen in zitten, geen alcohol en is voor namelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Best een top product dus. Een flacon van 250ml kost €9,95 — Misschien een klein beetje aan de hoge kant?

Van een andere lijn heb ik dus de bodygel, dit is een soort milde scrub. Op de verpakking staat dat je het 2 á 3 keer per week mag gebruiken, maar hij ruikt zo lekker! Deze gebruik ik het liefst elke dag!

Wanneer je de pot open draait (ik ben niet zo van de potten… hygiene enzo…) komt de geur al naar je toe. Er zitten guaraná bessen in verwerkt, cupuacu en er is een geurstof toegevoegd. Niet 100% natuurlijk dus, maar wel erg lekker zoet!

Oke, de geur is dan wel heel goed, maar het oog wil ook wat. Ik moet zeggen dat ik dit er niet echt charmant uit vind zien; moet ik me hiermee insmeren? Klein minpuntje voor de presentatie dus. Maar zoals er op elke verpakking ook staat “De kleur van dit product kan variëren als gevolg van natuurlijke ingrediënten.”

Deze bodygel is echt een aanrader; hij maakt je huid een stuk zachter na één keer gebruikten al. En je ruikt daarna ook heerlijk! Voor een pot van 200ml betaal je €12,50 — Ook misschien een beetje aan de hoge kant, maar deze vind ik het zeker waard!

Het bestellen bij Brazilianfruit.nl verloopt heel smooth, maar het ontvangen van je producten is soms wat minder. Ik heb nu twee keer een product ontvangen dat kapot was (kun je nagaan, dan zit alles in het pakketje onder). Ik weet niet of dat ligt aan zwakke verpakkingsmaterialen of dat de bezorgers er gewoon ruig mee om zijn gegaan. In ieder geval is dit wel iets om in je achterhoofd te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.