Loading...
Beauty

Bourjois Rouge Edition Velvet lipsticks

Bourjois Rouge Edition Velvet lipsticks

Vorige week las je nog over de luxe Chanel matte lipsticks, vandaag laat ik je een meer budget variant zien! Ik kocht afgelopen week (in de sale, Bourjois gaat eruit) drie Bourjois Rouge Edition Velvet lipsticks bij Etos. De keus was nogal lastig, dus ik besloot drie kleuren mee te nemen: 01 Personne ne rouge!, 02 Frambourjoise en 05 Olé Flamingo! — Op volgorde: een diep rode kleur, een natuurlijke roze kleur en een felle fuchsia. Ik geloof dat ik niet eerder Bourjois lipproducten gebruikt heb, dus was erg benieuwd! Ik ga snel voor lipsticks met een matte finish, maar is budget ook goed genoeg?

Bourjois Rouge Edition Velvet lipsticks

Fijn he die lijmresten…

Bourjois Rouge Edition Velvet lipsticks

 

Bourjois Rouge Edition Velvet lipsticks

De Rouge Edition Velvet lipsticks van Bourjois zijn niet je average lipsticks; zoals ze ziet breng je aan met een kwastje dat eerder doet denken aan een lipgloss dan een stick. Ah well, het is dan een getinte lipgloss met matte finish…

Bourjois Rouge Edition Velvet lipsticks swatch

Ik heb vandaag even geen swatches op mijn lippen, maar alleen even zo. Je kunt de kleuren zo al erg goed zien en vooral Olé Flamingo knalt er echt uit! Deze is van de drie dan ook mijn favoriet. Het is een échte fuchsia en als je houdt van wat opvallend, dan is dit het einde.

De rode kleur is op mijn arm nog een beetje mild, maar het is echt je musthave matte rode lip kleur! Knallend, zo mooi.

De kleur in het midden, “Frambourjoise”, valt me een beetje tegen. Hij knalt er niet echt uit, maar is ook weer niet echt natuurlijk, hij neigt een beetje naar het rode, maar is toch weer roze. Ik weet het nog zo net niet.

Het wel of niet mooi vinden van de kleuren blijft een persoonlijk ding. Dat deze lipproducten van Bourjois van goede kwaliteit zijn? Dat durf ik meteen te bevestigen. Door het kwastje en de vloeibare textuur brengt het erg makkelijk aan. Daarnaast, omdat de matte finish ook erg goed gelukt is, blijft de kleur ook goed lang op je lippen zitten! Ik moet elke keer best een beetje poetsen om mijn lippen weer helemaal schoon te krijgen. Natuurlijk na een hapje eten vervaagd het een groot deel, maar even bijwerken is piece of cake.

De Bourjois Rouge Edition Velvet kost ongeveer €14,00 en is o.a. online te koop bij onlinemakeup.nl — Prima prijs voor een goed werkend product!

10 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.