Loading...
BeautyMyStyle

Bodhi love sensual gift set

Every now and then mag je jezelf eens lekker verwennen, of een ander natuurlijk. Voor zulke momenten zijn mooie cadeautjes met fijne verzorgingproducten een echte uitkomst. Vandaar mijn keuze om voor My Style deze gift set van Bodhi te reviewen. Ook van Bodhi zijn er de gift sets in ‘love energy’ en ‘love relaxing’. Vanwege het mooie roze strikje koos ik de ‘love sensual’ variant.

Verpakt in een mooi doosje in bruin tinten en een glanzende strik zitten de bath & shower therapy en body moisturiser. Verrijkt met Ylang-Ylang Incensa, zijn dit twee producten die je dagelijks kunt gebruiken maar die toch een gevoel van ‘extra’ of ‘verwennerij’ hebben. Zo zit de body moisturiser in een leuk tube’tje (40ml, dus reisformaat) en een elegante flacon met drukknop voor de bath & shower therapy.

Ik word altijd erg enthousiast van producten die er mooi uit zien, deze wil ik dan extra graag en extra snel testen. Dus hup, gelijk onder de douche met deze Bodhi treats.

Wanneer je mijn reviews al wat vaker gelezen hebt, zul je nu wel weten dat geur voor mij een groot deel uit maakt van de ervaring van een product. Ik gok dat het de yang-ylang is die geen fijne match is met mijn huid want oef, dat ruikt niet lekker. Het is duidelijk dat ylang-ylang bij veel mensen echt populair is; dus laat je vooral niet afleiden door mij. Maar wat ik al zei; op mij gaat ‘ie niet lekker. De geur was onwijs intens en ik had bijna het gevoel dat ik niet meer fatsoenlijk kon ademen onder de douche. Zonde!

Na het afspoelen was de geur al iets aangenamer, maar nog niet zo fijn dat ik ‘m dagelijks wil gebruiken. De druk knop van de flacon ben ik wel fan van; dit werkt erg handig wanneer je douchet. Verder; de bath & shower therapy schuimt niet, smeert wel lekker uit, maar maakt niet duidelijk dat je jezelf lekker aan het wassen bent. Ook een beetje jammer. Dat hij niet schuimt komt doordat er geen sls in zit; dit is beter voor je huid want sls is schadelijk. Persoonlijk heb ik liever iets lekker schuimends, maar wanneer je kijkt naar het duurzame, ‘goede’ aspect, is het dus beter dat hij niet schuimt. Dilemma!

Ik had natuurlijk nog een tweede product om te testen, en hoewel ik niet zo graag wilde, heb ik me toch (een klein beetje dan) ingesmeerd met de body moisturiser. De naam zegt het al; bevochtigen van je huid (ouch, vies woord). De moisturiser ruikt al net zo sterk en is daarom echt niet mijn ding. Wel zorgt ‘ie voor een soepelere huid en is het een fijn product voor na de douche. Ook zeker wanneer je over het algemeen een uitgedroogde huid na het douchen hebt! Op de geur na zou ik dit product wel vaker gebruiken.

De producten van Bodhi zijn compleet vrij van petrochemicaliën, sulfaten, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen en dierlijke ingrediënten. Al met al zorgt dat en meer ervoor dat dit product een duurzaam product is. Lekkerrrr! Behalve dat komt de therapy in een flacon van 250ml — Kun je ook een beste tijd mee doen!

Achteraf gezien had ik liever een van de andere gift sets getest, maar ik weet nu wel dat ylang-ylang niet mijn ding is; weer wat geleerd! Over het algemeen denk ik wel dat Bodhi goede producten heeft. Misschien niet altijd 100% waar je op hoopt, maar zolang ze duurzaam zijn, gaan ze de goede kant op. Ik heb deze set op Shizo.nl besteld; hier vind je van Bodhi een hoop leuke gift sets en voornamelijk bath & shower therapy, in andere geuren. Er zit vast ook wat voor jou bij ;-)!

P.S. Zeker dus ook een leuke set om weg te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.