Loading...
Beauty

Blond Amsterdam body mist (review + winactie!)

Blond Amsterdam body mist

De ene winactie is nog maar net voorbij en daar is de volgende alweer! Vandaag geef ik 2 x 2 Blond Amsterdam body mists, t.w.v. €25,90 per set, weg. Dat kan ik natuurlijk niet doen voordat ik jullie overtuigd heb van hun heerlijkheid! Ik vertel je wat een bodymist is, hoe multifunctioneel ze zijn en natuurlijk hoe je ze kunt winnen. Lees en doe gezellig mee…

Blond Amsterdam body mist

Ze zijn nauwelijks nog verkrijgbaar, maar wel nog steeds erg fijn! Ik geloof dat de gehele beauty lijn van Blond Amsterdam vernieuwd is en daarom deze body mists niet meer verkocht worden. De mists waar ik heb over heb zijn de linker met gember en limoen en de rechter met eucalyptus en mandarijn.

Body mists zijn eigenlijk een heel subtiel soort parfum op water basis. Je kunt het vergelijken met bijvoorbeeld vitamin water, alleen spray je het dan over je lichaam in plaats van dat je het opdrinkt. Ze hebben een spray dop aan de bovenkant zitten en daarmee hul je jezelf in the blink of an eye in een subtiele, fruitige geur.

Ik vind de body mists van Blond Amsterdam erg fijn omdat het geen zware geuren zijn maar ze wel lang blijven hangen. Ook perfect wanneer je kleding niet zo fris (meer) ruikt. Je sprayt een body mist namelijk niet alleen op je lichaam, maar ook over je kleren (als je wilt uiteraard..). Waarom ik er nóg meer van houdt is dat ze multifunctioneel zijn; why? Omdat je ze ook kunt gebruiken om in het wilde weg mee te sprayen en zo bijvoorbeeld je huis of auto lekkerder kunt laten ruiken. Ik heb hier een kattenbak staan en de mist gebruik ik regelmatig om die geur wat te maskeren. Heel fijn; de geur blijft denk ik wel 2 uur hangen, zo hoef je niet elk half uur bij te sprayen.

Blond Amsterdam body mist

De rest is aan jullie! Ik geef twee sets van de twee body mists weg. Wat je hiervoor moet doen is erg simpel; like de facebook pagina van Supermaxxx.nl

Voor meer kans kun je ook mijn bloglovin, youtube en twitter volgen. Maar dat is aan jou! Het is wel belangrijk dat je óf in de comment box hieronder óf op de facebook pagina laat weten dat je mee doet. Zonder die reactie doe je niet mee.

Succes! XO

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.