Loading...
Beauty

Bioderma roller-deodorant

Bioderma roller-deodorant

Als ik van te voren had geweten dat de make-up reinigingsdoekjes van Bioderma me niet zouden bevallen, had ik misschien deze deodorant ook niet gekocht. But I did. Ik gebruik al tijden een roller deodorant en was toe aan iets nieuws. Ik ging eigenlijk niet voor iets speciaals maar zag in de pharmacie in Parijs deze van Bioderma, en waagde de gok. Want wat kan er nou mis gaan met een roller deodorant?

Bioderma roller-deodorant

Bioderma roller-deodorant

Het wordt misschien wat oppervlakkig, met mijn korte reviews, maar ik kan hier weer kort over zijn. De deodorant is geschikt voor de gevoelige huid, bevat geen alcohol en is hypoallergeen. Hij zou 24u moeten werken en zorgt dus dat je minder of niet transpireert. Eigenlijk is transpireren het probleem niet, maar wil je dat het geen vervelende luchtjes met zich meebrengt. (Altijd tip nummer 1: voldoende wassen!)

Afijn. Ik ben gezegend met weinig transpiratie de laatste jaren (vroeger veel last van gehad, dus ik weet hoe het is!). Toch overkomt het mij ook wel eens dat ik bij extra inspanning meer zweet en zo heel af en toe ruikt dat ook wel eens vervelend. Ik testte dus de Bioderma deodorant en het eerste waar ik tegen aan liep is dat er bijna geen deodorant van de roller af komt! Als het ware rol je de bal aan de bovenkant over je oksel en moet daar een laagje vanaf komen, dat gebeurt hier dus nauwelijks.

Eerlijk is eerlijk, ik transpireer nauwelijks. Maar ik denk dat dat eerder door mijzelf komt, dan door de deodorant. De deo ruikt naar mijn mening wat mannelijk, maar eenmaal onder je oksels ruik je niets meer. Ik weet niet zo goed wat ik hiermee moet. Ik kan hier gewoon weinig mee! Ik blijf regelmatig proberen of de deo goed begint te werken, maar in de tussentijd raad ik hem je niet aan. Je kunt beter een andere roller deo kopen die wel voldoende product achterlaat en die je ook lekker(der) laat ruiken.

Too bad! Iemand goede ervaringen met deze Bioderma deo?

9 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.