Loading...
Beauty

Bioderma reinigende make-up doekjes

Bioderma reinigende make-up doekjes

Hey! Misschien herken je dit product nog uit mijn Parijs shoplog, maar ik kan me goed voorstellen dat je ze alweer was vergeten. Dat was ik namelijk ook. In de winkel dacht ik “Ah Bioderma! Daar heb ik nog niet zoveel van getest. En het is roze.” Meegenomen dus. Ook omdat ik daar niet in staat was op mijn gemakje wat reviews te lezen voor ik ‘m mee naar huis nam. En ja, dat doe ik regelmatig om échte miskopen te voorkomen. Reinigende make-up doekjes dus, van Bioderma.

Bioderma reinigende make-up doekjes

Oke, oke, als ik zeg ‘miskopen’ verwacht je iets heel slechts natuurlijk, en dat is nou ook weer niet zo. Ik ben gewoon niet zo tevreden. Of… echt niet tevreden. Maar ik zal beginnen met wat pluspunten. De doekjes zitten in een goed afgesloten verpakking die ook na gebruik weer goed dicht plakt. Geen last van uitgedroogde doekjes dus! Er zitten er 25 in een verpakking, dus daar kan ik wel even mee vooruit. Daarnaast is de verpakking ook nog een bio afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu. Er zitten geen parabenen in en ze zijn hypoallergeen (en dus voor de gevoelige huid geschikt). Ook ruiken de doekjes lekker dus zo’n eerste impressie lijkt echt prima!

Bioderma reinigende make-up doekjes

Nou. Dus dit. Ik heb mijn oog make-up verwijderd met de Bioderma doekjes, en dit was het eindresultaat. Je zult misschien denken: Maxime, wat zie je er moe of depressief uit. Nou ben ik dat misschien ook wel, maar dat is echt niet op de foto te zien. De donkere kringen onder en rondom mijn ogen zijn make-up. En ik kreeg het niet weg met de doekjes. Kun je nagaan, ik heb alleen wat oogpotlood op gehad en mascara. Maar dat is dus al te veel. Begin dus echt niet aan een complete ooglook met deze doekjes, want pandabeer-imitatie is gegarandeerd.

Op papier zouden deze doekjes een dikke prima moeten zijn. Maar voor het verwijderen van mijn oogmake-up vind ik ze vies tegenvallen. Gewoon geen sterke kwaliteit! Ik gooi de doekjes natuurlijk niet meteen weg, maar ik ga ze gebruiken om bijvoorbeeld swatches van mijn hand af te vegen na het testen of foto’s maken. Misschien dat dat handig is…

Anyway: ik raad de doekjes niet aan. Heeft iemand betere ervaringen met de Bioderma reinigende make-up doekjes? Let me know!

 

2 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.