Loading...
Beauty

Beautybox Juli 2014

image

Wie had dat gedacht, dat ik ooit nog lid zou worden van één beautybox? Niet lang geleden kreeg ik een Beautybox aanbieding waardoor ik 12,50 voor de box betaalde (give or take). Ik vergat natuurlijk na die eerste box op te zeggen, en zodoende ontving ik de tweede. Deze box van Juli 2014. Ik weet nog steeds niet of ik wel weer moet opzeggen. Al dat geld, maar ook al dat moois! De Beautyboxen die ik weer ontvangen heb waren erg goed gevuld, en zo ook deze Juli 2014 editie. Keep up the good work! Kijk je mee wat er in zat?

image

Als eerste hebben we twee producten van het altijd grappige merk “Anatomicals” – op de verpakkingen staan altijd grappige punchlines of quotes uit films. Links is een Mattifying Face Mask (full size, €1,50) en rechts de Footcream (full size €4,00).

De Mattifying Face Mask ga ik absoluut proberen, ik hou van producten die matteren! Misschien omdat ik het zo vaak nodig heb…

De voetencreme… Die kan ik misschien gebruiken in combinatie met een ander product dat ik volgende week binnen krijg! Stay tuned..

image

Daarnaast vond ik in mijn box een body lotion van het merk greenland (full size, €8,95). Greenland is een merk dat je echt al wel vaker voorbij hebt zien komen op Supermaxxx.nl en een merk waar ik eigenlijk altijd tevreden over ben geweest. Deze body lotion is met amandel en lotus – niet hélemaal mijn ding, want ik hou meer van fruitig. Maar ik zal ‘m in het kader van MyStyle binnenkort reviewen!

image

Dan een merk dat we allemaal kennen, en een product dat behoorlijk nieuws is: L’oreal Absolut Repair Lipidium Shampoo (100ml – 230ml is €14,30) Deze shampoo is intens herstellend en daarmee perfect voor de zomer wanneer je haar aan zout zeewater en warme zonnestralen bloot wordt gesteld. Vanwege het 100ml formaat denk ik dat ik deze bewaar voor de vakantie! Makkelijk mee nemen dus.

image

Dit vind ik leuk. Misschien zelfs nog leuker dan de rest. Een merk waar ik nog nooit van heb gehoord! Himalaya Neem Foaming Face Wash (full size €6,99) — Oke, een face wash is niet zo bijzonder. Maar op de verpakking zie ik staan “100% herbal actives” en vrij van parabenen, SLS/SLES en – Natuurlijk dus, en beter voor je huid! Die ga ik óók in het kader van MyStyle voor jullie reviewen 🙂

image

Als laatste in de doos een leuk setje French Manicure van BeautyUK (full size €6,50) – ik ben zelf niet zo’n French Manicure persoon, dus misschien dat ik deze weg geef. Maar misschien dat ik in een filmpje bijvoorbeeld demonstreer hoe je dit het beste kunt gebruiken. Die laten we dus nog even in het midden! Wel leuk, though. Verzorgde nagels zijn een must!

Al met al dus een ontzettend goed gevulde box met mooie merken en veel full size producten. Van alles wat, en lekker veel om te testen weer! Misschien dat ik toch nog een maandje bij Beautybox blijf hangen…

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.