Loading...
Beauty

Beauty: Zoeva fresh pink blush palette

zoeva fresh pink blush palette

Oh. Mijn. God. Is dit niet het mooiste palette dat je ooit hebt gezien? Ik zag ‘m voorbij komen op een andere blog en was instant in love. Ik kon het niet laten en heb het Zoeva fresh pink blush palette toen meteen besteld bij The MakeUp Spot. (Deze zag je trouwens ook al voorbij komen in mijn shoplog filmpje!) Ik kan producten natuurlijk nog niet gebruiken voor ik er foto’s van gemaakt heb, dus ik ging er meteen mee aan de slag. Foto’s klaar? Mooi! Tijd om te testen, en natuurlijk… en short review te schrijven.

zoeva fresh pink blush palette

Ik heb het Zoeva fresh pink blush palette dus van The MakeUp Spot, en daar weer hij ontzettend goed ingepakt in bubble-wrap en zo. Het palette zag er dus nog erg mooi uit, zoals je ‘m hierboven ziet. Een mooie mat zwarte doos, vol met liefde voor blushes.

zoeva fresh pink blush palette

De kleuren zijn erg uiteenlopend en zo zit er voor iedereen wel iets gangbaars bij. Ik vind met een heel blanke huid, zoals ik zelf heb, en met weinig andere make-up, wat ik zelf ook vaak heb, dat de meeste blushes wel kunnen. Zorg alleen dat het niet te intens wordt. Verder: alle kleuren kunnen! Dit zijn zoals je ziet allemaal roze blushes, vandaar de naam “fresh pink”.

Hieronder zie je swatches van elke blush op logische volgorde: van links naar rechts en van boven naar beneden.

zoeva fresh pink blush palette swatches

De bovenste rij blushes is denk ik degene met de meest draagbare kleuren. Ze zijn niet belachelijk sterk gepigmenteerd, maar geven een prima blush kleur af. Ontzettend gepigmenteerde blush zou niet zinvol zijn, dus dit is een pluspunt. De kleuren variëren van een beetje nude tot “oh hemeltje, ik schaam me echt”, hier kun je erg veel mee! Maak je een wat serieuzere look, dan neem je een van de linkse kleuren. Ga je lekker los met een look, dan zijn de rechtse kleuren geschikt.

zoeva fresh pink blush palette swatches

Deze swatches zijn uiteraard van de onderste rij en je ziet dat deze al een stuk meer gepigmenteerd zijn. De kleuren zijn ook wat donkerder dan de bovenste en daardoor denk ik dat deze kleuren ook sneller geschikt zijn voor dames met een wat donkerdere huidskleur. De meest linkse kleuren zouden op mijn huid al snel eruit knallen, dus die zal ik wel minder gebruiken. Misschien zal ik ze wel eens als oogschaduw gebruiken, hihihi. De meest rechtse kleuren zijn wel weer mijn ding, roze maar ook een beetje peachy. Als je deze subtiel aanbrengt oogt het erg vrouwelijk.

Ik vind dit palette echt prachtig! Tien blushes in een palette gebundeld, wauw! De kleuren variëren tussen wat lichter en donkerder maar ook tussen matte en met shimmer. Hier kun je dus zowel dagelijkse looks als feestlooks mee afmaken. Prachtig!

Wat vind jij van het palette? Zou je het zelf kopen?

Het Zoeva fresh pink blush palette is te koop bij The MakeUp Spot voor €14,95

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.