Loading...
Beauty

Beauty: Wilkinson HydroSilk

Wilkinson HydroSilk

“Eens een keer wat anders” dacht ik, toen ik dit Wilkinson HydroSilk scheermes voor vrouwen ontving. Meestal schrijf ik over make-up of huidverzorging, en eigenlijk hoort ontharen daar ook bij! Wat zit er nou dichter op je huid dan haartjes,.. right? Ik was toch toe aan iets nieuws dus besloot de Wilkinson HydroSilk te testen!

Wilkinson HydroSilk is een scheerapparaat (zoals ze het noemen) voor vrouwen. Dankzij de bewegende kop volgt hij de vormen van het lichaam en door middel van het “hydratatiesysteem” wordt je huid (zijde)zacht zonder geïrriteerd of droog aan te voelen.

Wilkinson HydroSilk

Het “hydratatiesysteem” wat ik noemde, zie je hierboven. Het zijn gaatjes in de kop van de HydroSilk waarin een serum zit verwerkt dat door water geactiveerd wordt. Dit zorgt ervoor dat je huid extra glad wordt en tegelijkertijd verzorgd.

Ik heb zelf gemerkt dat ik door het serum niet echt een scheergel, -creme of -mousse nodig heb. Het serum wordt een beetje “jelly” en zorgt voor makkelijk scheren op elke plek!

Wilkinson HydroSilk

Bij het Wilkinson HydroSilk scheerapparaat wordt een klein houdertje geleverd waarmee je makkelijk met een zuignap je HydroSilk op kunt hangen in de badkamer (of waar dan ook, do I care). Dat vind ik zelf altijd wel handig; makkelijk bij de hand, en hygiënisch!

Het gebruik van de HydroSilk van Wilkinson is easy peasy. Hij ligt fijn in de hand en doordat de kop ‘kantelt’ kun je makkelijk overal ontharen. Het serum is erg fijn en zorgt voor soepel ontharen maar ook dat je huid niet droog aanvoelt achteraf. Zelf heb ik wel iets last van irritaties vooral rond mijn bikinilijn, maar dat kan absoluut aan mij(n huid) liggen! Hier heb ik snel last van.

Verder is het een prima ‘apparaat’ voor een prima prijsje. Wilkinson HydroSilk koop je bij een drogisterij of online voor ongeveer €14,- (scheerapparaat met 1 mesje).

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.