Loading...
Beauty

Beauty: “They’re real!” mascara van Benefit

Benefit mascara

OMG “They’re real!”. Een mascara van benefit waar menig beautyliefhebber toch van gehoord moet hebben. De naam zegt het al: verbazing dat de wimpers echt zijn, en geen dure valse make-up artist wimpers. De mascara zou dus zo’n waanzinnig effect geven dat echte wimpers niet meer van luxe valse wimpers te onderscheiden zijn. En jawel, ik had deze luxe miniatuur in mijn glossybox zitten. Tijd om te testen, want dé perfecte mascara voor mij heb ik nog niet gevonden. Zou dit ‘m zijn?

Benefit mascara

Deze verpakking ziet er vast prima uit. De mascara kwam in een klein kartonnen doosje waar wat info op staat als “94% saw dramatic length & volume”. De mascara zelf heeft een metallic donker grijze dop en het flesje/potje (ja, wat is het nou!) zelf ziet er grijsbruin uit. Ik dacht nog even dat ik misschien een bruine mascara te maken had maar nee: hij is gewoon zwart. Just the way I like it.

De mascara, omdat dit zo’n kleine variant is, ligt een beetje lastig in de hand. Je hebt niet erg veel bewegingsruimte omdat gelijk na de dop al de applicator zit. Een beetje extra voorzichtig zijn dus, want vlekken op je neus zijn zo gemaakt… 😉 Ik vind de applicator, het borsteltje in dit geval, iets te hard aan voelen. De punten waarmee je de mascara aanbrengt zijn niet erg flexibel en gaan een beetje als een kam door je wimpers heen. Ondanks dat dit niet super prettig aanvoelt, werkt het wel goed.

Benefit mascara

Geen mascara boven, met benefit they’re real mascara onder.

De mascara gaat dankzij het (harde) borsteltje goed tussen mijn wimpers door en zorgt er zo voor dat op alle plekken mascara zit en wimpers niet al te veel aan elkaar vastplakken. Wat ook meteen opvalt is het volume dat de mascara met zich mee brengt: erg goed! Mijn wimpers staat bijna 90 graden omhoog, en dat is een zware klus met mijn wimpers…

Ik ben erg blij want dit is wel degelijk een goede mascara! Ik vind het aanbrengen niet super prettig aanvoelen, maar omdat het niet lang duurt zet ik me daarover heen. De mascara blijft ook goed effect leveren de rest van de dag en mijn wimpers zakken dus niet weer uit na een uurtje. Nice!

Beste mascara ever? Nee, dat nog niet. Maar een aanrader is het zeker wel. Je kunt de benefit they’re real mascara kopen bij bijvoorbeeld douglas.nl voor €24,00 (fullsize, 8,5g).

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.