Loading...
BeautyMyStyle

Beauty: The Ohm Collection deodorant “Gardenia”

The Ohm Collection deodorant Gardenia

Van LieverNatuurlijk.nl kreeg ik een poeder deodorant van The Ohm Collection om eens te proberen. Ik zeg het maar meteen: ik heb nog nooit een dergelijke deodorant gebruikt! In dit mooie potje zit dus poeder (ik vind het zelf wat op suiker lijken) in plaats van een stick of een vloeibaar goedje. De deodorant is natuurlijk omdat hij boordevol essentiële oliën zit en er enkel sodium bicarbonate aan is toegevoegd om er een poeder van te kunnen maken. Ik koos voor de geurGardenia” die met name Gardenia Florida oil bevat. Let’s put it to the test!

The Ohm Collection deodorant Gardenia

The Ohm Collection deodorant Gardenia

Wanneer je de dop verwijdert, is dit wat je aantreft. Het doet me nogal denken aan een potje zout met verschillende standen! Ik vind het zelf nogal ongemakkelijk werken want zelfs door de kleinste gaatjes komt het poeder in grote getalen naar buiten zetten. Ik ben er naar een aantal keer gebruiken nog niet achter hoe je dit nou het best kunt aanbrengen, want dat is het enige dat je hoeft te doen;

Breng de poeder deodorant aan op je huid, en klaar. The Ohm Collection belooft 24u werkzaam te zijn en je zo dus 24 uur van vervelende geurtjes te weerhouden. Nou moet ik zeggen dat ik zelf al niet echt meer last heb van zweet luchtjes, maar The Ohm Collection doet wel echt z’n best. Of 24u werkzaam écht zo is, weet ik niet. Maar ik breng ‘s ochtends de deodorant aan en hoef me er de rest van de dag niet meer druk om te maken.

The Ohm Collection deodorant Gardenia

Ik vind de geur “Gardenia” er lekker. Lekker fris, een beetje bloemig. Ik merk al gauw dat ik de geur niet meer ruik, misschien door gewenning, misschien doordat hij gewoon niet zo lang blijft hangen. Maar daarvoor draag ik vaak een parfum dus echt een probleem is het niet.

Ik ben absoluut geen fan van de verpakking. Hoewel het potje er leuk uit ziet, is de dosering erg lastig. Daarnaast heb je wel te maken met poeder, wat natuurlijk overal tussen gaat zitten. Er valt dus ook al gauw poeder uit het potje wanneer ik alleen de dop er vanaf haal. The Ohm Collection geeft aan dat je 6 maanden kunt doen met zo’n potje. Ik betwijfel of ik dat redt.

Wat betreft de werking: prima spul. Het is wel niet zo makkelijk aanbrengen als bijvoorbeeld een stick, maar het werkt! Ik heb geen last van geurtjes en hoef me de rest van de dag daar ook geen zorgen over te maken, en dat is immers alles wat een deodorant zou moeten veroorzaken.

The Ohm Collection “Gardenia” poeder deodorant is o.a. verkrijgbaar bij LieverNatuurlijk.nl voor €21,95 (120g) — De prijs zal je misschien wat afschrikken, maar als je hier echt een half jaar mee kunt doen valt het best mee!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.