Loading...
Beauty

Beauty: The Bodyshop SALE bestelling

The Bodyshop SALE

Foto van Sillysilsil.

Dat ik werkelijk gek ben op de producten van The Bodyshop, is wel te zien aan mijn badkamer kastjes. Ik sla de douchegels met grote getalen in en ook de body butters vind ik heerlijk. The Bodyshop heeft niet voor niets een van de fijnste sales in het land! Zo ook nu weer. Sterker nog, dit is het laatste weekend van de sale! Ik besloot na een verleidelijk mailtje tóch nog even in de shop te kijken en deed een bestelling. Dit is wat ik kocht:

The Bodyshop SALE

Vineyard Peach – body lotion – van €12,00 voor €6,00

The Bodyshop SALE

Vineyard Peach – shower gel – van €7,00 voor €3,50

The Bodyshop SALE

Vineyard Peach – body scrub – van €15,00 voor €7,50

Yum. Vineyard Peach! Een van The Bodyshop’s lekkerste geuren. Zoet, fris, fruitig. Én roze. Ik hou ervan! Ik besloot dus niet één maar drie producten uit deze lijn te bestellen. Een lotion, douchegel en scrub. Dat de lotion in een pompflacon zit vind ik ideel! De douchegels geuren altijd heerlijk na en de scrubs maken je huid zijdezacht!

The Bodyshop SALE

Early Harvest Raspberry – shower gel – van €7,00 voor €3,50

The Bodyshop SALE

Early Harvest Raspberry – body scrub – van €15,00 voor €7,50

Zoet, zoeter, zoetst! Aan dat spelletje kan deze framboos-lijn wel mee doen. En daarom hou ik er van! Behalve de, wederom, prachtige roze kleur, is raspberry één van mijn favorieten. In voeding, maar ook in lichaamsverzorging. Het ruikt héérlijk.

The Bodyshop SALE

Mango – body scrub – van €15,00 voor … €0,00! 

Gratis en voor niets kreeg ik deze mango body scrub bij mijn bestelling. Hoewel. Bij een bestelling van minstens €10 kon ik met de code 21518 een gratis body scrub krijgen t.w.v. €15,00 — dat kwam nog eens goed uit, want body scrubs van The Bodyshop kun je niet genoeg hebben!

Let er met het gebruiken van de code wel op, dat je hem invoert op het moment dat er alleen een body scrub van €15,00 in je winkelmandje zit. Als er een goedkopere body scrub in zit, zoals een van de anderen die ik besteld heb van €7,50 , dan geldt daar je korting op en loop je dus een duurdere body scrub mis! *Wil je gewoon één specifieke scrub, dan neem je gewoon lekker die natuurlijk!*

Zo dan! 6 producten voor €28,00 in plaats van €71,00 ! Dát noem ik nog eens korting 🙂 Je kunt je slag nog slaan bij The Bodyshop, maar ik geloof alleen vandaag nog! Do yo thang!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.