Loading...
BeautyMyStyle

Beauty: The Body Shop lipsticks nr.48 & nr.11

The BodyShop lipsticks nr.48 & nr.11

Nog niet zo lang geleden had een van mijn favoriete (web)shops sale. Nou kan ik zo vaak tegen mezelf zeggen dat ik een no-buy heb. Maar mooie sale bij The Body Shop kan ik eigenlijk niet overslaan. In een shoplog van een tijdje terug kon je deze lipsticks al zien, vandaag review ik ze voor je!

Ik heb gekozen voor een lichte (roze) variant en een donkere (rode) variant. De lipsticks hebben nummer 48 (roze) en 11 (donkerrood).

The BodyShop lipsticks nr.48 & nr.11 swatch

Ik vind de hulzen van de lipstick een tikkie saai omdat ze ‘gewoon’ zilver zijn en bovenop het logo van TBS staat. Verder: ziet er prima uit, en gewoon zilver kan ook best okay zijn.

De swatches op mijn arm vielen me een beetje tegen. Zoals je op de foto’s ook ziet lijkt de donkere lipstick op de swatch een stuk lichter. Da’s jammer, want daar kocht ik hem niet voor! De roze kleur vind ik er wel mooi uitzien zoals ik verwacht had.

The BodyShop lipsticks nr.48 & nr.11 swatch

Hierboven zie je nog even de lipsticks op mijn lippen. De bovenste afbeelding is lipstick nr.11 de onderste lipstick nr.48

Ik heb het al veel vaker gezegd; maar mijn lippen zijn al behoorlijk vol kleur en een tikkie donker (zeker vergeleken met mijn lichte huid). De donkere lipstick die een stuk lichter uitvalt zie je dus eigenlijk niet op mijn lippen.

De roze lipstick zie je absoluut wel, en over die kleur ben ik ook zeker tevreden!

The BodyShop lipsticks nr.48 & nr.11

De roze lipstick (nr.48) is meer creamy, donkerrood (nr.11) is een stuk droger. Dit verschil merk ik ontzettend duidelijk en dit zorgt er voor dat allebei de lipsticks me een beetje teleurstellen.

Van roze is de kleur goed, maar omdat hij zo creamy is trekt hij erg in de lijntjes. Van donkerrood is de kleur niet goed, maar voelt wel ‘steviger’ aan op mijn lippen. Het is echt van belang onder deze lipsticks een goede lipbalsem aan te brengen. En het liefst, vooral bij de roze lipstick, ook een lipliner aan te brengen zodat hij niet uitloopt.

Goede koop? Neh, niet echt. Was ‘t erg? Neh, ook niet want ik heb in de sale maar iets van €3,20 betaalt voor de lipsticks. Klik voor soortgelijke lipsticks van The Body Shop.

Gebruik jij wel eens lipsticks van The Body Shop? En wat vind je van de kwaliteit?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.