Loading...
Beauty

Beauty: Teeez Glitter Gossip lash & liner “Take a Taxi”

Teeez glitter eyeliner en mascara

Het is alweer een tijdje geleden dat je deze Teeez glitter eyeliner/mascara voorbij zag komen. Ik geloof dat het in een beautybox-unboxing was. Toen was ik er al meteen benieuwd naar en ik merkte dat ik niet de enige was,… Dit product van Teeez lijkt van buiten op een (glitter) eyeliner, maar blijkt van binnen ook een mascara borsteltje te hebben. Zoals je ziet, zit aan het uiteinde een spits kwastje, deze functioneert als eyeliner. Hoe werkt zo’n combi product nou precies,…?

Teeez glitter eyeliner en mascara

Eerst over de inhoud: die is namelijk pretty fine! Vloeibaar goedje met lekker veel glitters. Het is wat lastiger er rechte lijnen mee te zetten omdat de eyeliner enigszins dik is. Vergelijk het met een glitter nagellak, maar dan wat dunner. En het droogt natuurlijk niet zo hard op.

Ik heb het product getest op mijn ogen zonder andere make-up.

Teeez glitter eyeliner swatch

Teeez glitter eyeliner swatch

Als eyeliner bevalt dit me prima, alleen glittert het minder dan ik had verwacht. Er zitten echt voldoende glitters in, maar ze glinsteren blijkbaar niet zo. Aanbrengen was best gemakkelijk. Het ging niet in een keer want, net als bij bijvoorbeeld glitter nagellak, komt er niet continu even veel glitter van het kwastje af. Het is ook als ‘topcoat‘ over je gewone eyeliner te gebruiken. Ik vind ‘m leuk.

Teeez glitter mascara swatch

Teeez glitter mascara swatch

In tegenstelling tot de andere optie,… De glitter mascara werkt voor geen meter. Zoals je ziet zie je hier en daar een glittertje, maar het is totaal niet om over naar huis te schrijven. De mascara gebruik je eigenlijk over je gewone mascara heen, maar ook dat werkt niet. Al geprobeerd. Jammer!

Ik vind dit product eigenlijk een tegenvaller. De eyeliner werkt prima, de mascara totaal niet. Wil je met de mascara de binnenste wimpers bereiken, dan zit je met de eyeliner punt tegen je neus aan. Niet zo praktisch! Ik stel voor: schrap dit product en maak er gewoon enkel een leuke eyeliner van!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.