Loading...
Beauty

Beauty: Sleek Vintage Romance palette

Sleek Vintage Romance palette

Het was een prachtig kerstcadeau, en precies degene die ik wilde: het Vintage Romance palette van Sleek. Na mijn Oh So Speciale palette van Sleek, stond deze bovenaan de wishlist. En daar was hij: nog mooier dan hij er online uit zag. Met perfecte kleuren, en heerlijke glitters. Benieuwd naar de swatches? Die heb ik voor je!

Sleek Vintage Romance palette

Net als bij mijn andere Sleek palette ligt hier te bescherming, en tegen een rommeltje, een plasticje op. Daarop staan de namen van de verschillende kleuren en die zijn in het Vintage Romance palette allemaal gebaseerd op steden. Bijvoorbeeld: ‘Pretty in Paris’, ‘Marry in Monte Carlo’ en ‘Bliss in Barcelona’. Love it!

Sleek Vintage Romance palette

Sleek Vintage Romance palette

De kleuren zijn grotendeels metallic/met glitter. Dit palette is naar mijn mening vooral geschikt voor partylooks (denk aan een avondje uit of een hot date!)

Sleek Vintage Romance swatches

Dit zijn de swatches van de bovenste rij. Zoals je ziet lekker metallic/glitter. Van zilver, tot goud tot brons en nog wat donkere kleuren. De een na laatste kleur van deze rij lijkt gewoon donker grijs blauw maar heeft ook weer iets paarsigs, metallic achtig… hoe kan ik het zeggen?! Heel bijzonder!

Sleek Vintage Romance swatches

Aah, so lovely! Hier de tweede rij aan swatches. De eerste drie kleuren zijn roze/paars tint, helemaal waar ik van hou (sorry, can’t stop!). De eerste twee zijn meer metallic, de derde is echt met glitters (die vervolgens ook over de rest van mijn arm zaten 😉

De vierde kleur lijkt wel een soort kameleon kleur doordat hij een beetje wisselt tussen metallic blauw en groen. Heel gaaf! De laatste twee kleuren zijn wat doffer en behoorlijk donker (laatste is zwart met wat glitter). Deze zijn op zichzelf best heftig naar mijn idee maar met een metallic kleurtje, of wat zilver of zo erbij kun je hier heel veel moois mee creëren!

De kleuren in dit palette zijn ontzettend goed gepigmenteerd en ik ben blij verrast! Ik denk dat ik met dit Vintage Romance palette en het Oh So Special palette eigenlijk al alle ooglooks kan maken die bij mij mooi zouden staan. Aanrader dus!

De Sleek palettes zijn te koop bij TheMakeUpSpot.nl voor een tientje!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.