Loading...
Beauty

Beauty: Sleek Oh So Special palette

Het zal nog geen jaar geleden zijn, dat ik zei: “Ik heb helemaal niets met palettes”. Het zal je verbazen, en dat doet het mij ook! Bloggen (en dan met name testen, onderzoeken en reviewen) verandert soms je hele mindset en na het fresh pink blush palette (waar ik crazy in love mee ben) is nu ook dit Sleek Oh So Special palette en fijne favoriet geworden. Palettes kunnen wel degelijk prachtig zijn, en mijn craving ernaar begint hier. Ik vertel je over dit betaalbare palette en laat natuurlijk swatches zien!

Je zou bijna kunnen zeggen dat het palette in pocket formaat is; niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Er zit een spiegel in en er ligt (nog) een plasticje op met de namen van de kleuren in het palette.

Hier zie je de kleuren wat beter en je zult wel snappen; dit is écht een palette voor mij! Het nodige roze, de nodige glitters, maar ook de nodige donkerdere kleuren voor een party look (of oud en nieuw, lees: birthday, look!). Er zitten matte kleuren bij en kleuren met een shimmer (subtiele glitter). Wat je ook op de swatches hieronder zult zien is dat sommige kleuren meer en sommige minder pigment hebben. De intensiteit loopt eigenlijk op van links boven tot rechts onder.

Whoops! Jammer, de allereerste swatch (kleur: bow) zie je niet. Kan aan mijn huidskleur liggen, maar deze kleur is zo nude dat je ‘m eigenlijk niet ziet. Het is wel een fijne kleur om te gebruiken bij andere kleuren om de kleur te verstevigen, of als basis te gebruik óf om lijnen strakker te maken.

De tweede en derde kleuren zijn echte supermaxxx-kleuren: roze! Had iets meer pigment mogen hebben. Maar zijn perfect voor een dagelijkse, bescheiden look.

Hier volgen de wat meer gepigmenteerde kleuren, met als laatste een musthave: zwart. Eigenlijk zijn alle kleuren in de onderste rij van het palette musthave kleuren, voor iedereen! Zeker voor in de herfst/winter om rustige, dagelijks draagbare looks mee te maken. Ik kan niet wachten om hier mee te experimenteren!

Het Oh So Special palette van sleek is een musthave voor degene die begint met experimenteren en degene die echte musthaves in de kast wil hebben liggen. Het palette is gevarieerd en bevat dagelijks draagbare kleuren. Prachtig!

Ik kocht dit Sleek palette voor €9,25 bij The MakeUp Spot!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.