Loading...
Beauty

Beauty: Sleek brush set

image

Voor de verandering eens geen make-up die ik bestelde bij The MakeUp Spot. Nee, dit is echt iets anders; make-up tools! Kwasten om precies te zijn, en wel in een set die perfect is om mee te reizen. Omdat dit een goede budget oplossing was om mijn kwasten collectie uit te breiden, koos ik voor de Sleek brush-set. De set bevat een poeder kwast, foundation kwast, blush kwast, twee oog schaduw kwasten, een lip kwast en een wenkbrauw kwast (die overigens ook voor eyeliner te gebruiken is). Prima starter set, als je het mij vraagt! Ik ben er blij mee en laat je zien waarom!

sleek brush set

De 7 kwasten zitten in een handig soort mapje die dit te klikken is met magneet knopen. Zo is hij niet alleen compact, maar zijn ook je kwasten goed beschermd. Perfect om mee op reis te nemen!

sleek brush set

De kwasten zitten netjes naast elkaar in hun eigen vakje. Ze worden afgeschermd door een plastic laagje wat niet alleen onder maar ook over de kwasten heen ligt. Zo zitten de kwasten en het eventuele poeder dat er nog op zit niet door elkaar wanneer je de set dicht doet.

De kwasten zijn gemaakt van natuurlijke en synthetische haren waardoor ze sterk én zacht zijn.

sleek brush set

Mijn favoriete kwast uit deze set is de foundation kwast. Ik vind deze erg fijn voor het aanbrengen van mijn (nieuwe favoriete) bb-cream. De kwast ligt fijn in de hand doordat de steel wat dikker is, en de haren zijn lekker zacht.

sleek brush set

Ook heel mooi vind ik deze oogschaduw kwasten; net zo lekker zacht en goed flexibel. Hiermee breng je oogschaduw makkelijk aan en kun je ook fijn contouren met je oogschaduw.

De kwasten zien er professioneel (genoeg) uit en werken prima. Ze verliezen niet snel haren en zijn lekker zacht. In deze brush set zit eigenlijk precies wat je nodig hebt om een mooie make-up look te maken. Dat het makkelijk mee op reis te nemen is, is een prachtige bijkomst!

De Sleek brush set koop je online bij The MakeUp Spot voor maar €15,99! Dat is omgerekend slechts €2,28 per kwast, can you say budgetproof?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.