Loading...
Beauty

Beauty: Scholl Velvet Smooth elektronische voetvijl

Scholl Velvet Smooth elektronische voetvijl

De Scholl Velvet Smooth ‘Express Pedi’ elektronische voetvijl. Wauw, wat een mond vol. Ik zag ‘m al vaker op tv en online, en wist: die moet ik hebben! Ik heb al járen last van droge voetzolen, eelt, een uitgedroogde huid, schilfers. Het is drama! Nu, in de zomer, draag ik vaker slippers en sandaaltjes en wil ik gewoon mooie voetjes! Ik was niet overtuigd of de kwaliteit van deze elektronische voetvijl zijn prijs waard was. Maar gelukkig mocht ik ‘m van Farmaline testen en nu kan ik ook jullie vertellen dat hij het zeker waard is!

Scholl Velvet Smooth elektronische voetvijl

Scholl Velvet Smooth elektronische voetvijl

De Scholl Velvet Smooth is een, jawel, elektronische voetvijl. Dat houdt in dat hij met een druk op de knop de vijl hard laat ronddraaien en zo je voeten vijlt. Laagje voor laagje vijlt de Velvet Smooth het eelt van je voeten en zorgt zo voor een pijnloze behandeling. En natuurlijk voor zachte voeten!

Scholl Velvet Smooth elektronische voetvijl

Sorry, sorry, een foto van mijn voet. Yuck. En dan nog van die ontzettend uitgedroogde huid ook nog! Yep, story of my life. Maar des te beter kan ik de Velvet Smooth van Scholl testen, niet waar? Is dit apparaatje nou de ultieme oplossing?

Scholl Velvet Smooth elektronische voetvijl

Voor gebruik verwijder je het plastic, draait je de onderkant even los (daar zitten vier batterijen) en haal je ook daar het plastic weg. Even checken of het vijltje goed in de houder zit en GO! Draai de zilveren ring op zij en de vijl begint te draaien. Hou hem licht tegen je voet aan, zodat hij precies laagje voor laagje kan weg vijlen. Druk niet te hard, want dan raakt de vijl verstopt! Ook wordt aangeraden niet langer dan 3-4 seconden op dezelfde plek te vijlen. Dit voorkom ik zelf door de hele tijd van plek te veranderen, net als bij het tanden poetsen bijvoorbeeld!

Scholl Velvet Smooth elektronische voetvijl

Tadaaaa! Als dit geen wonderproduct is, dan weet ik het niet meer. Het duurde even (een paar minuutjes) maar mijn voeten zijn zijdezacht. Dit had ik echt niet verwacht. Dat het zou werken, yes, dat het zó goed zou werken? Nooit verwacht! En daarom is de Scholl Velvet Smooth zijn prijs waard. Ik heb mijn voeten na de behandeling ingesmeerd met een moisturizer en sindsdien zijn ze zacht.

Ik weet nog niet wat het lange termijn effect is, hoe snel ik weer moet vijlen etc. Maar na één behandeling is het effect al zo goed, dat ik de rest voor lief neem. Mocht er toch iets tegenvallen, dan houd ik jullie natuurlijk op de hoogte!

De Scholl Velvet Smooth elektronische voetvijl bestel je online bij Farmaline voor €31,99 (yes, een goede investering!)

Follow on Bloglovin

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.