Loading...
BeautyMyStyle

Beauty: Sans Soucis Pomegranate Gentle Toner

Sans Soucis Pomegranate Gentle Toner

Van Sans Soucis ontving ik van de Naturkosmetik lijn voor MyStyle producten om te testen, waaronder deze granaatappel ‘gentle’ toner. Ik was op zoek naar extra verzorging voor mijn gezicht, na het wassen. Hier gebruik ik meestal een toner voor. Na het wassen kan je huid bijvoorbeeld wat trekkerig aanvoelen, of juist nog wat vettig. Een toner verwijdert eventuele zeepresten en kan je huid wat extra hydratatie bieden.

Om deze toner zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen gebruik je hem op een watje en dep je elke ochtend en avond, na het wassen van je gezicht, je gezicht ermee af. Je hoeft niet al te veel te gebruiken. Ik heb een grote wat gepakt, maar dat is helemaal niet nodig. Een klein watje en dan drie dopjes (watje tegen de fles houden, snel omdraaien en loslaten) is zat voor je hele gezicht!

Sans Soucis Pomegranate Gentle Toner

Het granaatappelextract bevat mineraalstoffen en vitamine C, verder heeft de toner een anti-oxidante werking die ervoor zorgt dat je huid wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Dat houdt onder andere in dat het huid veroudering tegen gaat! Naast het granaatappelextract bestaat de toner voor bijna de volle 100% uit natuurlijke ingrediënten. Hierdoor is hij BDIH gecertificeerd.

De granaatappel gentle toner werkt voor mijn gezicht erg goed. Na gebruik voelt mijn gezicht altijd een paar seconden extra droog, misschien zelfs een beetje trekkerig, maar daarna voelt het fris en schoon. De toner trekt het overtollig vet uit je huid. Ik vermoed dat dat dat trekkerige gevoel geeft. Maar wanneer het vet of de zeepresten die nog achtergebleven zijn verwijderd zijn voelt mijn huid lekker verzorgd.

Ik vind het het fijnst om de toner ‘s ochtends te gebruiken omdat mijn gezicht na het slapen echt wat vettig is. Wassen met een goede face wash doet al veel, maar de toner maakt de verzorging af! Mijn huid voelt regelmatig frisser en ik heb ook minder last van onzuiverheden! Applaus voor de juiste huidverzorging!

De Sans Soucis Gentle Toner met granaatappel kun je online bestellen in de Sans Soucis shop voor €11,00 (150ml)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.