Loading...
Beauty

Beauty: Sans Soucis Jojoba Moisturizing 24 hour care

Sans Soucis Jojoba Moisturizing 24 hour care

Het was weer zo ver. Het weer maakte een switch, dus mijn huid maakte een switch. Ik kreeg weer last van extra veel droge zones op mijn gezicht, en dat betekende dat ik weer extra goed moest gaan hydrateren. Voorheen had ik een moisturizer van Sans Soucis die me ontzettend goed was bevallen. Maar de beautyblogger in mij koos er toch voor dit keer wat anders te proberen; wel van Sans Soucis, want dat merk is zo fijn, maar dit keer met een ingrediënt waar ik eigenlijk ook wel van hou: jojoba.

Sans Soucis Jojoba Moisturizing 24 hour care

De jojoba moisturizer van Sans Soucis zit in een tamelijk kleine tube en bevat een met volle yoghurt te vergelijken crème. Niet al te vloeibaar, maar ook niet heel dik dus.

Sans Soucis gebruikt natuurlijke ingrediënten, in deze moisturizer zijn dat onder andere natuurlijke jojoba-olie en Schisandra-extract. Deze zorgen ervoor dat je huid kalmeert en ook roodheid vermindert of verdwijnt. Ook wordt de huid vrij van irritaties en wordt de vochtbalans herstelt. De crème is geschikt voor de gevoelige huid.

Sans Soucis Jojoba Moisturizing 24 hour care

Toen ik de crème net begon te testen deed ik dat met veel plezier, mijn huid voelde een stuk minder droog en voelde zacht aan. Ik vond de geur niet heel fijn, had wat lekkerders verwacht van jojoba, maar die verdwijnt al snel.

Na een week of twee had ik bijna geen last meer van een droge huid en toen begon de crème overbodig te worden. Omdat mijn huid niet erg droog meer was werd de crème niet goed meer opgenomen. Als ik dan over mijn gezicht wreef kreeg ik zachte korreltjes van de crème op mijn vingers. Bleh! Echt alleen gebruiken dus als je huid echt droog is. Voor nu is hij dus even niet meer nodig voor mij, maar is het toch een fijn product! Ik moet wel zeggen dat ik mijn vorige Sans Soucis moisturizer fijner vind. Die voelt namelijk wat lichter en verfrissender op de huid, en dat vind ik prettiger!

De Sans Soucis Jojoba Moisturizing 24-h care is te koop o.a. bij Douglas voor €14,75 (40ml)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.