Loading...
Beauty

Beauty: Sans Soucis Candy Romance nagellak (“Candy Cotton” & “Candy Love”)

Sans Soucis Candy Romance nagellak

Dat Sans Soucis heerlijke verzorgingsproducten heeft, wist je waarschijnlijk allang. Waar je misschien nog niet zo vaak mee in aanraking bent gekomen, is de make-up van Sans Soucis. Ik leerde hier laatst voor het eerst meer over, toen de Candy Romance lijn uit kwam. Ik ontving twee lakjes (Candy Love en Candy Cotton) om te testen en aan jullie te laten zien. Best of both worlds, zoals je ziet, want ik heb een felle kleur (Candy Love) en een nude kleur (Candy Cotton) ontvangen!

Sans Soucis Candy Romance nagellak

Sans Soucis Candy Romance nagellak

Candy Cotton (suikerspin) is de perfecte nude kleur voor mij. Hij is erg onopvallend door de overeenkomst met mijn huidskleur, maar door de shimmer is hij glanzend genoeg om mijn nagels verzorgd te laten ogen.

Candy Cotton leek wat lastig egaal aan te brengen, maar is perfect opgedroogd. Op de foto’s heb ik de lak met twee lagen aangebracht. Ik moet zeggen, voor een nude kleur dekt Candy Cotton érg goed, ook met één laag. De tweede laag maakt hem compleet dekkend.

De nagellak van Sans Soucis droogt erg snel, zo heb je in een mum van tijd mooi gelakte nagels!

Sans Soucis Candy Romance nagellak

Sans Soucis Candy Romance nagellak

Candy Love, van Sans Soucis, is een fellere kleur. Op de foto’s is hij nóg feller dan in het echt. Excuses dus dat ik de kleur niet perfect kan laten zien. Het is een diep roze kleur die op elke nagel mooi staat.

Candy Love bracht een beetje streperig aan, maar is uit eindelijk ook egaal opgedroogd na twee lagen. Opmerkelijk is dat deze kleur met één laag toch minder goed dekte dan Candy Cotton deed. En dat voor zo’n kleur verschil!

Het kwastje van de Sans Soucis nagellak is naar mijn mening iets te smal. Voor fijner gebruik zou het kwastje ook iets breder moeten zijn. Verder brengt de nagellak goed aan en zijn de kleuren erg mooi.

Mijn favoriet van de twee is Candy Cotton. Hoewel ik normaal niet zo’n nude liefhebber ben, vind ik deze kleur erg mooi staan bij mij zelf.

Heb jij al eens nagellak van Sans Soucis geprobeerd?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.