Loading...
Beauty

Beauty: realTechniques Sam’s Picks kwasten set + Win actie!

realTechniques Sam's Picks kwasten set

Treat yo’ self! Zou Serena (Beautylab) gezegd hebben. En dat is wat ik deed: ik moest mezelf gewoon een keer trakteren op die prachtige kwasten van realTechniques. Dat merk waar ik al tijden over hoor, maar nog niets van geprobeerd had. Dit merk is opgezet door twee youtube-beauty guru’s en is nu wereldwijd bekend. Wil je goede make-up kwasten? Dan kies je voor realTechniques. Ik ging voor de “Sam’s Picks” set. Een set met 6 kwasten die elk hun eigen functie hebben en zo onmisbaar zijn als je veel met make-up werkt. In dit artikel geef ik je een tour langs elke kwast uit de set én kondig ik een win actie aan…

realTechniques Sam's Picks kwasten set

De kwasten worden geleverd in een stevige verpakking van een materiaal dat ik zo niet kan typeren. Verder zit het in een plastic doos en zo blijven te kwasten netjes tijdens hun reis naar jouw beautycase. Ik moet zeggen dat het eruit halen van de kwasten niet geheel foutloos ging. Als iets nieuw is wil je er extra voorzichtig mee doen, en zo kreeg ik de kwasten dus niet erg makkelijk los. Ik ga ze in het vervolg ook niet meer in de verpakking bewaren, maar gewoon bij mijn andere kwasten. Lekker makkelijk binnen handbereik 😉

realTechniques Sam's Picks kwasten set

De twee oranje kwasten zijn de buffing brush (groot) en de pointed foundation brush (klein), de roze kwasten zijn de multi-task brush (groot) en de setting brush (klein) en de paarse kwasten zijn de essential crease brush (klein) en de fine liner brush (nóg kleiner).

De buffing brush gebruik je voor het aanbrengen van de gehele ‘coverage’ dus je gezichtspoeder of een minerale foundation. De pointed foundation brush is uiteraard voor vloeibare foundation. De multi-task brush is goed voor meerdere handelingen namelijk het aanbrengen van poeder, bronzer en blush. De setting brush is perfect voor het plaatselijk aanbrengen van poeder of een highlighter. De essential crease brush gebruik je voor het contouren. De essential crease brush brengt gemakkelijk oogschaduw aan in je arcadeboog. En als laatste de kleine fine liner brush waarmee je precisie werk verricht zoals het aanbrengen van vloeibare eyeliner.

realTechniques Sam's Picks kwasten set

Mijn favoriete kwast is de multi-task brush. Omdat hij roze is én ik hou van multi-tasken. Één kwast voor meerdere handelingen is altijd makkelijk. Bovendien is het aanbrengen van poeder en blush iets wat ik het meeste doe!

De kwasten van realTechniques zijn niet allemaal zozeer zacht (zoals ik dat prettig vind bij kwasten). Maar wel zijn ze stevig en kun je hier grondig make-up werk mee verrichten. Je kunt volledige dekking verwachten en met de kleinere kwasten maak je strakke lijnen. De stevige haren pakken goed poeder op en zijn daardoor heerlijk in gebruik. Ook de wat grovere vorm van de rest van de kwast is fijn; ze liggen lekker in de hand en door het rubberen (?) uiteinde glijden ze niet weg tijdens gebruik.

realTechniques Sam's Picks kwasten set win actie

De Sam’s Picks set van realTechniques is een absolute aanrader als je op zoek bent naar een goede kwastenset die van alles wat biedt. De kwaliteit is top en de kwasten zien er ook nog eens mooi uit. Je koopt deze set online o.a. bij TheMakeUpSpot voor €34,95 — Binnenkort weer leverbaar, maar niet getreurd: De Supermaxxx Facebook pagina heeft 1000 likes behaald en viert dat met het weggeven van deze set! Vanaf 10.00 uur vandaag maak je kans om deze realTechniques kwastenset via Facebook te winnen. Neem om 10.00 uur dus zeker een kijkje op de pagina om gemakkelijk mee te doen!

Wat is jouw favoriete kwast(enset)? 

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.