Loading...
BeautyMyStyle

Beauty: PHB Kabuki kwast

PHB Kabuki kwast

Pak je boodschappen lijstje er maar vast bij; want deze kabuki kwast moet daar op! Ik ben instant in love en heb er absoluut een nieuwe favoriet bij. Ik had voorheen nog geen kabuki kwast, maar na het testen van deze PHB kabuki heb ik besloten niet meer zonder te willen. Kabuki kwasten zijn perfect voor het aanbrengen van gezichtspoeder. Ik gebruik hem met name voor het aanbrengen van een matterend kleurloos poeder nadat ik mijn bb cream heb aangebracht.

PHB Kabuki kwast

Voor het aanbrengen van (los) poeder op je gezicht kun je het best een kabuki kwast gebruiken. Poeder dekt van zichzelf natuurlijk niet ontzettend goed, maar doordat de kabuki zo veel, en dicht bij elkaar staande, haren heeft, zorgt hij toch voor meer dekking. Zoals je op de foto hierboven kunt zien vangt hij op zichzelf al veel poeder, en dat is lekker makkelijk aanbrengen!

PHB Kabuki kwast

De reden dat ik zo dol ben op de kabuki kwast van PHB is dat hij ontzéttend zacht en flexibel is. Ik heb hem op mijn bureau staan en wrijf er rustig een paar keer per dag mee over m’n hand. Zo zacht en stress relieving!

Nog een reden om van de PHB kabuki te houden is dat hij eco en vegan is. De haren zijn van natuurlijke vezels en niet van dieren! Dus, geschikt voor veganisten want hier komt geen dierenleed aan te pas. De rest van de kwast is van eco vriendelijk materiaal en dat maakt hem totally duurzaam!

Boven alles is de PHB Kabuki kwast ook nog eens erg betaalbaar: voor €11,60 koop je ‘m bij World of Eden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.