Loading...
Beauty

Beauty: Nagelproducten wishlist

Wishlist nagelproducten

* Het is deze week nagellak week op MaximeKimberley.com ! Dat betekent dat er elke dag deze week een nagellak gerelateerd artikel of filmpje online staat. Veel plezier! 

Vandaag heb ik weer eens een wishlist voor je! En omdat het nagellak week is, heb ik natuurlijk alleen nagelproducten op de lijst staan. Er zijn ontzettend veel nagelproducten die ik graag zou willen hebben of benieuwd naar ben om te testen. Voor nu heb ik een kleine selectie gemaakt van nagelproducten die ik zelf eigenlijk net te duur vind. Maar dus toch graag wil hebben. Dior, Chanel en O.P.I. — Lees verder voor de namen en prijzen!

  1. Dior “Rouge Dior Vernis” v.l.n.r. nr. 108 Muguet, 155 tra-la-la, 268 Ruban — €25,95 p.s. (10ml)
  2. Dior “Nagelcrème abricot” — €22,95 (10g)
  3. O.P.I. “Glitter Off peelable base coat” — €14,25 (15ml)
  4. Chanel “Le Vernis” nr. 519 Rose Exubérant — €23,95 (13ml)
  5. O.P.I. “Push and Shove” spiegel nagellak — €14,25 (15ml)

Naast keihard neon roze matte nagellak ben ik de laatste tijd ook erg into zachte, nude-achtige kleuren. De drie kleuren van Dior die ik heb uitgekozen vind ik ultiem voor het lente gevoel. Ik hou van de lente!

Van Dior koos ik ook een nagelcrème. Ik heb een fijne nagelcrème van Lush (Lemony Flutter, jawel). Maar ik hoor zoveel goeds over de abricot nagelcrème van Dior, dat ik die ontzettend graag ook eens wil proberen!

De Glitter Off peelable base coat van O.P.I. is een basis lak die je onder je gewone lak aanbrengt, specifiek handig voor glitter lak want je kunt hem er zo weer aftrekken! Dit zou voor mij ideaal zijn en ervoor zorgen dat ik graag weer glitterlak draag. Geen gedoe met removers en zo… heerlijk!

Ik heb van Chanel ook een potje nagellak uitgekozen. Er zijn ontzettend veel kleuren van Chanel die ik graag zou willen hebben. Maar als ik nu een potje koop, zou dat mijn eerste zijn. Dan wil ik zeker weten dat hij favoriet wordt en daarom koos ik voor de kleur Rose Exubérant. Roze, kan niet misgaan!

Als laatste op de lijst vind je Push and Shove van O.P.I., een limited edition nagellak van de Gwen Stefani collectie. Het is een chrome nagellak met een spiegel effect! Super vet. Need this in my life.

Welk nagelproduct zou je kiezen als iemand je er een gratis aanbood?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.