Loading...
Beauty

Beauty: Mijn nieuwe favoriete Kiko nagellak

Kiko nagellak nr.381

In mijn shoplog nog niet zo lang geleden zag je verschillende nagellak van Kiko voorbij komen. Ik ben dol op de nagellak van Kiko. Het is lekker betaalbaar en werkt perfect. Ik kwam deze donkergrijze/ antraciet kleur tegen en twijfelde geen seconde: die moest met mij mee naar huis. Het gevaar met veel nagellak hebben is dat de kans dat je een zelfde kleur koopt die je al hebt erg groot is. Ik ben dol op grijstinten voor nagellak (en kleding, accessoires etc. etc.  ;-)) maar een dergelijke grijze kleur had ik nog niet. Het is precies de kleur die ik mooi vind voor je nagels; donker, maar geen zwart.

Kiko nagellak nr.381

Alle nagellak die ik van Kiko geprobeerd heb lakt perfect. Redelijke tot goede dekking, niet te dik niet te dun en droogt prima snel op. Vooral deze donkere kleur bevalt me goed! Hij dekt in 1 laag en droogt daardoor ook lekker snel.

Kiko nagellak nr.381

Kiko nagellak nr.381

Beide foto’s zijn met één laagje gelakt. De eerste foto is ‘gewoon zo’ de andere is in wat helderder licht. Op de ‘donkere’ foto zie je hoe intens deze kleur is! Diep grijs en prachtig glanzend! Op de tweede foto zie je de grijze kleur juist iets beter en ook een beetje een blauw/paarse ondertoon. I’m in total luv.

Deze kleur is meteen een nieuwe favoriet geworden die ik nog vaak zal dragen! Je kunt ‘m vinden bij Kiko voor €2,90

Follow on Bloglovin

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.