Loading...
Beauty

Beauty: Maybelline Dream Pure BB cream

Maybelline Dream Pure BB cream

Een tijdje terug maakte ik een filmpje met een tutorial hoe je makkelijk kunt camoufleren. Ik heb deze Dream Pure BB cream van maybelline toen ook gebruikt, en omdat hij nieuw was wilde ik hem in dat filmpje ook meteen reviewen. Het resultaat heb je kunnen zien, maar wat ik ervan vond nog niet! Whoops. Bij deze nog even een review van deze BB cream!

Maybelline Dream Pure BB cream

BB cream is een dagcrème met pigment waardoor je kleine onzuiverheden of kleurverschillen in je huid minder of niet ziet. De crème verzorgt dus ook, wat bij een foundation bijvoorbeeld (meestal) niet het geval is.

Deze BB cream van Maybelline heeft twee varianten, een blauwe (Dream Pure) en een roze (Dream Fresh). Degene die ik test, de blauwe Dream Pure dus, is speciaal voor de (enigszins) vette huid. De BB crème is wat dunner dan een gewone dagcrème en heeft dus een beetje een huidskleurtje.

Maybelline Dream Pure BB cream

Met een blushkwast (vind ik makkelijker in gebruik) heb ik de BB cream op mijn hand gebruikt. Je ziet (zoals altijd en overal) dat ik een behoorlijk lichte huid heb. Je kunt je voorstellen dat een getinte crème of foundation dan al snel gek staat. Deze BB cream van Maybelline is het gelukt mijn huid te camoufleren zonder er raar uit te zien!

Maybelline Dream Pure BB cream

Hierboven zie je de BB cream nog een keer wanneer hij 5-10 minuutjes op mijn huid zit. Je ziet dat hij zich echt aan mijn huid aanpast. De kleur is tamelijk hetzelfde maar een stuk egaler.

Ik merk wel dat ik een moisturizer moet gebruiken voor ik deze BB cream aanbreng, omdat ik anders snel losse velletjes/schilfertjes krijg. Een beetje jammer want ik heb nu juist de laatste tijd een beetje een droge huid in plaats van een vette huid en daar was hij voor bedoeld. Gebruik dus niet de Dream Pure BB cream als je een droge huid hebt, maar de Dream Fresh BB cream.

De Dream Pure BB cream van Maybelline is te koop bij drogisterijen voor €9,99

Bekijk hier nog een keer de video, om het effect op mijn huid te zien!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.