Loading...
Beauty

Beauty: Marc Jacobs cosmetics (it’s coming!)

image

Dat ik super fan van Marc Jacobs ben, dat mag duidelijk zijn. Waar zou ik nog blijer van kunnen worden, als beautyblogger, dan van een cosmetica lijn door Marc himself?! Ik vertelde al eens eerder dat het eraan zat te komen, maar toen leek het nog zo ver weg… We vingen toen een glimp op van nagellak, die natuurlijk ook onderdeel van de cosmetica lijn is. Nu is er meer, veel meer! Meer info, en meer afbeeldingen! Ik laat je zien waar ik van de week op stuitte, mijn hart maakte namelijk een sprongetje, en ik hoop de jouwe zo ook!

Bron foto’s.

image

image

image

Ziet dat er niet prachtig uit? Het kan me niet schelen wat het gaat kosten, dit moet ik hebben! Er zullen maar liefst 122 items uitgebracht worden die onderverdeeld zijn in vier categorieën/ lijnen: “Smart complexion” bestaande uit foundation, concealer en poeder. “Hi-per color” bevat Lipproducten, blush, oogschaduw, bronzer en nagellak. “Boy tested, Girl approved” bevat lipbalsems. En als laatste Marc’s favoriet “Blacquer” met een pen eyeliner, wimperlifter en een gel crayon.

Ik denk dat ik “Hi-per color” het leukst ga vinden met de lipproducten en nagellak. So excited!

Een nadeel is dat het voor Sephora wordt uitgebracht. En raadt eens waar we het in Nederland nét zonder moeten doen sinds kort? Yep. Sephora is wel nog te vinden in Amerika en Frankrijk. Hey, een retourtje (of enkeltje) Parijs is ook geen straf! Vanaf 9 augustus zijn de producten van Marc Jacobs te koop.

*Raadt eens wie er half augustus naar Parijs gaat?*

Welk van deze producten ben jij het meest benieuwd naar? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.