Loading...
Beauty

Beauty: Marc Jacobs Beauty Wishlist

Op twitter las ik dat Marc Jacobs Beauty inmiddels online te koop is bij Sephora. Marc Jacobs is mijn favoriete designer, en make-up mijn favoriete product. Ik moest natuurlijk een kijkje nemen, ook al weet ik precies wat de collectie inhoudt en wat de prijzen zijn… Ik besloot mijn meest favoriete producten in een winkelmandje te gooien en,… niet te bestellen. Want de prijs. Máár zoals ik al vaker zeg de beste remedie is online shoppen en wishlists maken! Bij deze dus op een rijtje mijn wishlisted Marc Jacobs Beauty producten.

Mascara €27,50 / Blush €33,50 / Nagellak €19,90 / Eyeliner €29,50 / Lipstick €29,50 (met een totaal van €139,90 – ouch.)

Het liefst zou ik de gehele collectie eens proberen, waaronder wat concealing producten, andere kleuren nagellak, oogschaduwpaletjes, nog meer blush, lipgloss en wenkbrauw gel bijvoorbeeld.

Toch koos ik ervoor niet alles op mijn wishlist te zetten, want het moet wel haalbaar blijven. Ik heb dus gekozen voor de essentiële make-up producten. Dus de producten die je waarschijnlijk dagelijks gebruik en waarmee je zonder poespas een klassieke look kunt maken.

Ik ben het nog niet helemaal eens met de combinatie van de kleuren van de blush en lipstick die ik koos, en daarbij rode nagels. Maar ze zijn allemaal absoluut bruikbaar en ‘natuurlijk’. Geen gekkigheid, gewoon mooi rood en mooi roze.

De blush heeft de naam ‘Obsessed‘ en dat spreekt me sowieso al aan. Daarnaast is hij niet té obvious en denk ik daarmee een mooi blosje te kunnen creëren. Van de lipstick zijn er een hoop mooie kleuren, maar ik ging voor de ‘Happy Ending’: vrolijk, vrouwelijk, klaar voor de zomer. Wat betreft de nagellak kon ik eigenlijk niet kiezen, zoveel moois! Ik ging voor een klassieke rode kleur met de naam ‘Lola’!

En dan natuurlijk mascara en eyeliner (die ze magic marc’er genoemd hebben, hihi). Zijn en grotere ‘beauty essentials’?! Dacht het niet. Die móét ik dus absoluut in mijn bezit hebben. Ik was net toe aan een nieuwe mascara, goed excuus?

Ik spaar nog even door. Wat zijn jouw musthaves van Marc Jacobs Beauty? 

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.