Loading...
BeautyMyStyle

Beauty: Lush “The Kiss” lipgloss

Lush The Kiss lipgloss

Wat zit er in dat blikje? Het is de kus. Dé kus. De heerlijke, zoete, roze kus van Lush. Rechtstreeks uit de Valentijnscollectie, maar twee weken later nog net zo fijn op je lippen. Het is een lipgloss, maar dan net een beetje anders. De lipgloss heeft namelijk een vast substantie én het zit in een blikje. Bovendien ruikt het niet alleen lekker zoet. Zo smaakt het ook! Ik heb “The Kiss” van Lush getest voor MyStyle én natuurlijk gekeken of het kiss-proof is 😉

Lush The Kiss lipgloss

The Kiss van Lush zit in een blikje. Het is klein en lekker makkelijk mee nemen. Dat is alvast een pluspunt. Anderzijds; een blikje vind ik een min punt. Hier gebruik je óf je vingers voor, en dat tast de hygiene aan, óf een kwastje en dan is het meteen al een beetje minder meeneem-proof.

In de lipgloss zit natuurlijke sheaboter, castorolie, agave nectar, cupuacuboter, mandarijn essentiële olie, amandel olie en guaranazaad poeder. Deze ingrediënten zorgen voor een fijne verzorging van je (droge) lippen, maakt ze zacht en laat ze iets voller ogen (guaranazaad stimuleert namelijk de bloedsomloop!).

De substantie is compleet anders dan ik van een lipgloss gewend ben. Het ziet er niet eens uit als een lipgloss! Het zoet roze goedje glanst zelf namelijk niet eens. Het lijkt eerder op dubbelgevouwen suikerspin in een potje! Afijn, dat houdt dit test monster natuurlijk niet tegen. Off we go!

Lush The Kiss lipgloss

Ah, zie nou! Het glanst dus wel! Ik ging een paar keer met mijn vinger over de lipgloss en voelde al gauw een romige substantie op mijn vingers, en lekker roze, ook dat! Het lijkt zelfs een beetje te glitteren, maar dat valt op je lippen weer tegen. Wel glanst hij perfect. En daarmee bedoel ik; niet teveel, geen jersey shore, en ook niet te weinig. Gewoon een mooi glossje dat je lippen net iets voller doet ogen.

Ik vind The Kiss lipgloss ook echt een beetje ruiken en proeven naar drop. Engelse drop misschien. Best lekker! Het voordeel is dat het grootste deel van de ingrediënten natuurlijk is. Dus geef je je lover een lekkere zoen, dan krijgen jullie beiden niets chemisch binnen 😉 Bereid je maar voor op extra veel kussen want als je lover dit net zo waardeert als ik, dan zal hij je vinden om op te eten! Jullie lippen zullen niet aan elkaar plakken en hij zal ook niet van je lippen afglijden (whut?! Oke. Vergeet dat ik dat zei).

Ik ben verkocht. Ik ben namelijk totaal geen fan van lipglosses. Het plakt altijd zo en ziet er vaak te “BAM IN YOUR FACE” uit. Bij deze lipgloss is dat totaal niet. Het is meer een lipbalm met een goede glans. Én het ruikt en smaakt lekker, dus wat wil je nog meer? De ingrediënten zijn natuurlijk of veilig synthetisch én er is nada op dieren getest. Lush doet het weer goed!

The Kiss lipgloss van Lush kost €9,65 (10g) en is momenteel online uitverkocht (maar in de winkels wellicht niet!)

Wat is jouw favoriete lipgloss? En heb je The Kiss al eens ervaren?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.