Loading...
BeautyMyStyle

Beauty: Lush Prince Charming showergel

 Lush Prince Charming showergel

Wat is ‘ie knap he? Prince Charming! Het is Valentijn, en daar hoort een lekkere vent bij. Prince Charming in dit geval. Oke, helaas geen mannen vandaag, maar wel een heerlijke showergel met dezelfde naam. Prince Charming is een showergel van Lush met verse granaatappelsap! Zoals je vast al weet bevatten de producten van Lush natuurlijke ingrediënten en zijn ook de verpakkingen 100% gerecycled. Tijd voor een romantische MyStyle review.

 Lush Prince Charming showergel

De showergel bevat naast een goede dosis humor en romantiek ook fijne natuurlijke ingrediënten. Zo hebben we marshmallow kruid, vanille en verse granaatappelsap, grapefruitolie, sandelhoutolie, geraniumolie en amandelolie.

Dit zorgt er niet alleen voor dat de showergel lekker zoet (en een beetje kruidig) naar granaatappel ruikt, maar ook dat je huid ernaar gaat ruiken na een heerlijke wasbeurt. Bovendien voelt je huid door alle oliën ook lekker aan en durf ik je te verzekeren dat ‘ie niet trekkerig zal voelen.

 Lush Prince Charming showergel

 Lush Prince Charming showergel

Oh wat zoet! Als je dit niet kunt waarderen, kunnen we helaas geen minnaars zijn. Wat is er nou ‘zoeter’ dan op Valentijnsdag onder een warme douche duiken met deze roze showergel? Liefde in overvloed! En zoals Lush al zegt: “Je weet vast wel hoe je deze bloemige showergel gebruikt. Maar je kunt ook iemand uitnodigen in je douche die het even voordoet”! 

Prince Charming zorgt voor een waar schuim festijn onder de douche (of in je bad, als je die luxe hebt!), dat komt door de SLS die erin zit. Voor mij hadden ze die mógen weglaten puur omdat het eventueel irritatie kan veroorzaken. Ik ben toch van Lush gewend dat ze wat puurder te werk gaan, zonder SLS! Wel lekker hoor, dat schuim want zo kun je je goed insmeren met de douchegel en overheerst de geur nog meer.

Al met al een heerlijke zoete (en een beetje kruidige) douchegel die eventueel ook in bad te gebruiken is. Pluspunten zijn absoluut ook de naam, de kleur en de heerlijke natuurlijke ingrediënten.

Lush Prince Charming kost €15,95 (250g) of €26,95 (500g) — In de winkels, maar nu even niet online, is er ook een kleinere variant te koop voor €7,95.

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.