Loading...
BeautyMyStyle

Beauty: Lush Neon Love Soap

Lush Neon Love Soap

Lush Neon Love Soap is een stuk zeep dat vol liefde je handen wast, of de rest van je lichaam. Want zeep is nou eenmaal zeep, en schoon worden is schoon worden! Dit stuk zeep is afgesneden van een groot hart, speciaal voor valentijn, speciaal voor mij. Valentijn mag dan geweest zijn, lekker wassen met dit heerlijke geurende stuk zeep kan de rest van het jaar ook nog! Ik testte de Lush Neon Love zeep voor MyStyle!

Lush Neon Love Soap

Ik heb de zeep als eerst getest gewoon door mijn handen te wassen. Zeep heeft nogal eens de neiging om je huid droog aan te laten voelen en soms voelt hij zelfs trekkerig.

Het eerste dat opvalt als ik de Neon Love zeep gebruik is dat het heerlijk geurt en er ‘mooi roze‘ water vanaf komt. Dat zijn dingen waar ik nou echt vrolijk van word! De geur is zoet maar ook een beetje spicy. De ingrediënten hiervoor zijn o.a. verse vijgen, passievruchtsap en soyayoghurt. Voor extra ‘pit’ is er ook kaneelbladolie toegevoegd.

Lush Neon Love Soap

Ik kan mijn handen hier heerlijk mee wassen, en tijdens het wassen voelt het ook prima. Helaas na het eraf wassen van de zeep voelt mijn huid inderdaad een beetje droog en heeft Lush dat deze keer niet kunnen voorkomen. Too bad! Het droge gevoel blijft echter niet lang. Na het drogen van mijn handen voelen ze gewoon als normaal en ruiken ze extra lekker! Dat dan weer wel.

Als je je handen wast met de Lush Neon Love zeep zullen ze niet extra verzorgd of zacht aanvoelen. Wel zullen ze heerlijk (als je van zoet en spicy houdt) ruiken, en dat geldt voor de rest van de dag! Ook geldt het voor je lichaam. Dus heb je een date en wil je ruiken om op te eten? Dan is Neon Love je vriend.

Lush Neon Love zeep bestaat voor het overgrote deel uit natuurlijke ingrediënten (soyayoghurt, raapzaadolie, kokosolie, kaneelbladolie, passievrucht, vijgen, rozenhoutolie en bergamot olie) en dat maakt het een ‘groen’ en positief product! Voor je huid doet hij echter niet veel, dus zal het niet mijn favoriete zeepje worden. Voor je neus doet hij juist onwijs veel, en daarom zal ik ‘m zeker nog wel eens gebruiken!

Lush Neon Love zeep komt uit de valentijnscollectie en is nog te koop. Hij kost €6,95 voor 100 gram.

Wat is jouw favoriete (hand)zeep?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.