Loading...
BeautyMyStyle

Beauty: Lush D’Fluff shaving soap

Lush D'Fluff strawberry shaving soap

Oeh-ah! Is het een toetje? Is het een body butter? Nee! Het is shaving soap, scheerzeep dus, van Lush! Met aardbeien, welteverstaan. Dat zie je niet alleen (yay, roze!) dat ruik je ook; een beetje dan, want de geur is een geheel van veel meer. Zo hebben we kokosolie, rozenbottel olie, cacao boter, vanille, sinaasappel olie, en zo nog wat van die natuurlijke lekkernijen. Het is een verantwoorde vervanger van al die chemische scheergels en cremes. Ik heb ‘m voor je getest.

Lush D'Fluff strawberry shaving soap

Lush D’Fluff doet zijn naam eer aan: hij is heerlijk fluffy. Niet zacht, maar luchtig. Een beetje zoals een mousse, maar dan net nog iets steviger. Hij smeert heerlijk uit over je huid, zeker als die een beetje warm of vochtig is. Zo heb je dus ook niet erg veel nodig om ‘even’ je beentjes te ontharen.

Lush D'Fluff strawberry shaving soap

Ook een scheermesje glijdt soepel over mijn huid met de shaving soap van Lush. D’Fluff lost niet op, waardoor ik wel vaak mijn mesje af moet spoelen, dat vind ik wat minder. Maar aan de andere kant zou je het misschien ook kunnen hergebruiken…

Lush D'Fluff strawberry shaving soap

Zoals je ziet wordt mijn huid perfect glad! Heerlijk! Ik moet ook zeggen dat mijn huid na het scheren ook een stuk gladder en zachter voelt dan normaal. Het verschil is erg groot! Dat zal komen door alle oliën die D’Fluff bevat. Goede verzorging dus!

Het ontharen van mijn benen was a piece of cake met D’Fluff shaving soap van Lush. Het scheren ging soepel en mijn huid voelde nog lekker glad en gehydrateerd na het afspoelen. Het overgrote deel van de ingredienten is natuurlijk, de rest is veilig synthetisch. Uiteraard wordt er door Lush ook niet op dieren getest. Oftewel, we hebben weer een prima verantwoord, duurzaam, dagelijks product gevonden!

Lush D’Fluff vind je in de winkels of online voor €9,95 (70g)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.