Loading...
BeautyMyStyle

Beauty: Lush “Close to you” massage bar

Lush Close to you massage bar

Close to you,… I want to be close to you,.. My Valentine! Jawel, nog zo’n mooierd uit de valentijnscollectie van Lush. Na de heerlijke roze showergel die ik gisteren liet zien, nu een heerlijke roze massage bar! De massage bars van Lush werken als een soort zeepje (en zo voelen ze ook, maar dan lekkerder). Ze zijn gemaakt van onder andere biologische shea boter, murumuruboter en cupuacu boter, dit zorgt ervoor dat ze smelten tussen je warme handen en hiermee goed kunt masseren! Dat moet natuurlijk een MyStyle test ondergaan!

Lush Close to you massage bar

Lush vergelijkt deze massagebar met het Engelse koekje ‘Jammy Dodger’. Ik ken het niet, maar weet dat ik ‘m heerlijk zou vinden als hij écht net zo lekker ruikt/smaakt als deze massage bar. Voor de kenners; de geur komt behoorlijk overeen met die van Snow Fairy!

Close To You” ruikt lekker zoet door en is zacht voor je huid door shea boter, murumuruboter, amandelolie, olijfolie, agave nectar, cupuacu boter en (fair trade) vanille! Je zou bijna denken dat je hier een luxe delicatesse voor je geliefde in de hand hebt. Maar het wordt nog beter…

Lush Close to you massage bar

Lush Close to you massage bar

De massage bar doet er niet lang over voordat hij smelt in je handen. Slechts een klein stukje, en iets meer wanneer je heen en weer wrijft. Hier kun je iemand (of jezelf!) lekker mee masseren! Je glijdt heerlijk over de huid met een, beetje plakkerig maar zeker ook romige, ‘boter’. De zoete vanille geur (hier moet je echt wel van houden hoor) verspreidt zich lekker mee en hier blijft je huid nog uren naar ruiken! Ik vind het echt een treat, mijn handen ruiken de hele dag al sweet as sugar! Mijn huid (ja, je moet er even een test arm voor over hebben ;-)) voelt nu lekker zacht aan en glom ook nog een beetje een tijdje naar de self-massage. Lekker spul hoor! Daar kun je vast een Valentijn mee verwennen,…

De Close To You massagebar van Lush hoort bij de valentijnscollectie en is dus alleen rond deze periode te krijgen. Helaas momenteel uitverkocht online, maar anders €8,95 (55g) per stuk en daarmee helemaal z’n prijs waard!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.