Loading...
BeautyMyStyle

Beauty: Lush ‘BIG’ shampoo

Lush 'BIG' shampoo

Behoefte aan volume en heerlijk ruikend haar? Voeg ‘m dan maar vast toe aan je boodschappenlijstje: BIG, de shampoo van Lush die ervoor zorgt dat er weer volume in je haar komt, het net een beetje meer glanst én door de heerlijke natuurlijke ingrediënten het ook nog eens yummie ruikt! Tijdens het Lush event een tijdje terug kreeg ik hier al een sample van mee, het was de verkoopster niet ontgaan dat mijn haar ‘futloos’ was 🙁 Echt testen kon ik met een sample niet, dus kocht ik een full-size BIG om te reviewen voor MyStyle.

Lush 'BIG' shampoo

BIG is een zeezoutshampoo. Dat houdt niets anders in dan dat het grootste ingrediënt zeezout is. Nou denk je misschien dat het wel mee zal vallen, maar echt, er zitten grove stukken zeezout in! Je ziet het, je voelt het,… Voordeeltje: dit zeezout zorgt niet alleen voor dat extra volume, het is ook een natuurlijk conserveringsmiddel en zo hoeft Lush geen kunstmatige conserveringsmiddelen meer toe te voegen!

Lush 'BIG' shampoo

Het uiterlijk van BIG spreekt me totaal niet aan. Ik deal ermee, maar lekker is het niet. Het is namelijk een witte/kleurloze snotterige substantie, met die stukken zeezout er dus in. Bleh!

Daarentegen ruikt het wel weer erg lekker en dat komt door de volgende natuurlijke ingrediënten: citroen infusie, zeewier infusie, kokos olie, limoensap, neroli essentiële olie, mandarijn essentiële olie, vanille en oranjebloesem. Da’s nog eens een gezonde shake!

Lush 'BIG' shampoo

Ik was altijd volumineus haar gewend, totdat ik het regelmatig verfde en eigenlijk een jaar lang niet naar de kapper was geweest. Poef! Weg volume. Mijn haar was slap en hing als een zielig bosje langs mijn hoofd. Ik besloot dat eens aan te pakken en liet er niet alleen een centimeter of 20 afknippen maar wilde ook producten die mijn haar zouden verbeteren. Na die knipbeurt was het volume nog niet geheel terug dus BIG moest mij gaan helpen. Ik ging natuurlijk kritisch het test proces in, en kwam daar al te enthousiast uit. Mijn haar beweegt weer omhoog! Zelfs tot aan het einde van de dag. Volume is terug en ik herken mijn super haar weer.

Haren wassen met BIG is even wennen omdat je de zeezout korrels tussen je haren smeert en het voelt of het dan juist vies wordt. Maar als je hieraan gewend bent voelt het meer als het scrubben van je hoofdhuid, waarna de scrub (het zeezout) oplost door het water. Mijn hoofdhuid voelt sinds de BIG shampoo ook een stuk frisser aan.

Ik ben blij! De zeezout shampoo van Lush ‘BIG’ werkt absoluut voor extra volume en is dan ook echt wel een aanrader. Je betaalt wel voor deze kwaliteit namelijk €18,25 voor 330g. Je kunt hier wel een maand je haar mee wassen, ik vind het de investering absoluut waard.

Follow on Bloglovin

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.