Loading...
Beauty

Beauty: Louis Widmer Skin Appeal peeling

Louis Widmer Skin Appeal peeling

Van Farmaline ontving ik een tijdje terug een mooi pakketje met producten die wonderen moesten verrichten voor mijn huid. Ik gaf aan dat ik op zoek was naar een goede peeling die er eindelijk voor zou zorgen dat de onzuiverheden en mee-eters op mijn wangen zouden verdwijnen. Mij werd de Skin Appeal peeling van Louis Widmer aangeraden, dus daar ontving ik wat samples van. Zou het dan echt? De peeling ging linea recta de test in!

Louis Widmer Skin Appeal peeling

Ik scrub al jaren, reinig mijn huid goed en verschoon mijn kussensloop vaak genoeg. En toch,… En toch gingen de onzuiverheden op mijn wangen maar niet weg. Het bleef af en toe rood worden en irriteren, en daar moest ik nu echt vanaf.

Ik kan je vast vertellen: de Skin Appeal peeling van Louis Widmer is voor mij absoluut een wonderproduct. Mij werd aangeraden hem 1 á 2 keer per week te gebruiken, dus dat heb ik de afgelopen weken gedaan. 2 keer per week, en verder gewoon reinigen. (Ook heb ik een product gekregen van Farmaline ter aanvulling van deze ‘behandeling’, maar daarover lees je morgen meer!)

Louis Widmer Skin Appeal peeling

De peeling is behoorlijk ‘agressief’; de korrels zijn erg hard en de gehele peeling bestaat voornamelijk uit die korrels. Het is een dikke witte, nagenoeg geurloze substantie (fijn, want geen parfum toegevoegd dus!). Wanneer je dit niet mengt met water, en het toch ‘scrubt‘ zul je zien dat het op wit zand gaat lijken. Goed te gebruiken op een vochtige huid dus. Ik was toe aan zo’n agressief product, want er moest echt iets gebeuren aan mijn huid. En dat loonde.

Mijn huid is de dag van gebruik van de peeling, rondom de onzuiverheden aanzienlijk rood, de dag erna; prachtig. De mee-eters worden verwijderd doordat mijn poriën grondig gereinigd worden. De onzuiverheden op mijn wangen zijn een heel stuk minder geworden al na twee weken gebruik!

Mijn huid voelt zachter en egaler, en dat is na al die tijd ontzettend fijn! Ik ben met mijn huid nog niet helemaal waar ik zijn wil, dus ik blijf nog even scrubben met de Louis Widmer peeling. Voor iedereen die blijvend last van onzuiverheden/mee-eters heeft; probeer de Louis Widmer Skin Appeal peeling eens, en zie het verschil!

De Skin Appeal peeling bevat 50ml en koop je bij Farmaline voor €11,97 (totally worth it!)

Follow on Bloglovin

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.