Loading...
Beauty

Beauty: L’oréal Paris Le Blush True Rose & Rosy Cheeks

L'oréal Paris Le Blush True Rose en Rosy Cheeks

Le Blush van L’oréal Paris. Wauw! Tijdens de 1+1 gratis op make-up actie van Kruidvat, kocht ik deze twee blushes. Ik had ze eigenlijk nooit eerder in de schappen zien liggen, en zag nu mijn kans! Mijn liefde voor blushes begint ziekelijke vormen aan te nemen, maar een extra blush (of twee..) kan nooit kwaad! Links is een blush (voor de donkere huid, zag ik later) nr. 165 “Rosy Cheeks” rechts is (voor de lichte huid, zag ik ook later) nr. 115 “True Rose”.

L'oréal Paris Le Blush True Rose en Rosy Cheeks

Links, Rosy Cheeks, is wat donkerder, iets roder denk ik, en heeft een subtiele glitter. Rechts, True Rose, is wat matter en echt lichtroze, heel natuurlijk voor de lichte huidjes!

L'oréal Paris Le Blush True Rose en Rosy Cheeks

Erg functioneel, deze blushes; ze bevatten namelijk een extra opening waar een spiegeltje en kwastje zitten. Ik heb de kwastjes (nog) niet gebruikt omdat ik fijne blush kwasten heb. Maar dit is natuurlijk wel praktisch voor onderweg/ op reis!

L'oréal Paris Le Blush True Rose en Rosy Cheeks

Het pigment valt me een klein beetje tegen; vooral de blush voor de lichte huid geeft niet erg veel kleur. Zo houd je het wel gemakkelijk natuurlijk, maar iets meer had best gemogen. De blush voor de donkere huid, die overigens ook prima op de lichte huid te gebruiken is, is zoals je ziet iets meer gepigmenteerd. Je zou bijna zeggen dat dat logisch is omdat hij donkerder is, maar met glitters erin weet je het maar nooit.

De glitters in Rosy Cheeks zijn niet overheersend en geven juist een mooie glans. Ik had verwacht dat True Rose mijn favoriet van de twee zou worden, maar eigenlijk is Rosy Cheeks dat.

L'oréal Paris Le Blush True Rose

Links zonder blush, rechts met True Rose.

Je ziet wel degelijk iets roze op mijn wang, en hij zou door voorbijgangers echt niet opgemerkt worden als blush door de natuurlijke kleur. Toch vind ik het net iets te minimaal, en dat terwijl mijn huid bijna wit is! Dan zou je toch iets heftigers moeten zien…

L'oréal Paris Le Blush Rosy Cheeks

Links zonder blush, rechts met Rosy Cheeks.

Rosy Cheeks zie je echt wel een stuk beter, maar of hij nou echt voor de donkere huid is? Ik ben benieuwd. Zoals je ziet staat hij ook prima op een lichte huid. Dit geeft ook nog best een natuurlijk effect, maar bij deze blush zou ik de opmerking van mijn vriend krijgen: “Leuk zo, dat roze op je wangetjes”. Op de foto zie je het niet zo, maar de blush glittert toch een beetje. Niet overheersend en ook niet alleen geschikt voor feestjes; een mooie glans kan altijd!

Conclusie? Le Blush van L’oréal Paris werkt prima. Let alleen wel op welke kleur je neemt; voor de donkere huid kan ook voor licht werken en kleuren als True Rose hebben geen heel sterk pigment. Je koopt Le Blush in verschillende drogisterijen voor ongeveer €10,00 per stuk.

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.