Loading...
Beauty

Beauty: La Roche Posay Effaclar K

La Roche Posay Effaclar K

Zoals ik gisteren al vertelde zou je vandaag een aanvullend product vinden in mijn vernieuwde huidverzorgingsroutine, die ervoor zorgt dat mijn onzuiverheden als sneeuw voor de zon verdwijnen. In combinatie met de Skin Appeal peeling is deze Effaclar K van La Roche Posay het dream team dat ik kreeg van Farmaline! De peeling zorgt voor vermindering van mijn onzuiverheden en mee-eters, deze Effaclar K zorgt voor een egale en stralende huid die niet vettig oogt. Benieuwd hoe dit dan werkt?

La Roche Posay Effaclar K

De Effaclar K van La Roche Posay is een verzorgende crème. Hij is bedoeld voor de vette huid en is ook te gebruiken bij een huid met (bijna) acne. Heb je snel last van verstopte poriën, of zoals ik gisteren liet weten: blijvende mee-eters? Dan is dit je vriend. Na de peeling van Louis Widmer (en eigenlijk elke ochtend, en soms avond) gebruik ik deze crème van La Roche Posay om de verstopping van mijn poriën tegen te gaan. Zo blijven ze schoon en krijgt mijn huid de kans om weer te stralen!

La Roche Posay Effaclar K

De crème is erg licht en wit van kleur, hij is wat vloeibaar, maar loopt niet zo weg. Je hebt niet erg veel nodig om je gezicht lekker mee te kunnen insmeren. De hoeveelheid die je op de foto hierboven ziet is eigenlijk al genoeg. Je brengt de crème aan als dagcrème of als make-up basis, want daar is hij ook goed voor. Wat ik meteen merkte: mijn huid voelt ontzettend zacht aan!

In combinatie met de peeling van Louis Widmer is mijn huid na twee weken al een stuk egaler! Er zijn hier en daar echt nog wel onzuiverheden te vinden en zo nu en dan een puistje kan ik helaas ook niet tegen gaan. Maar de huid op mijn wangen die voorheen eerder als kraterlandschap aanvoelde is nu een zachte vlakte geworden die de hele dag door lekker aan voelt en er strak uit ziet.

Effaclar K van La Roche Posay is een heerlijke crème die makkelijk in gebruik is. Mijn huid voelt zachter er ziet er mooier uit. Perfect in combinatie met een goede peeling; ze zorgen ervoor dat mijn huid aanzienlijk verbetert! Effaclar K van La Roche Posay koop je bij Farmaline voor €13,68 (30ml)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.