Loading...
Beauty

Beauty: Korres nagellak nr.23

Korres nagellak nr.23

Heb je het over een echte supermaxxx-kleur? Dan heb je het over o.a. Korres Athens nr. 23 cyclamen. Een donkerroze, framboos kleur. Ik zeg super wauw, maar hoe is de kwaliteit? Natuurlijk heb ik deze getest voor je, en eigenlijk ook een beetje voor mijzelf. Een kleur als deze is een dream come true voor mij, hoe mooi zou het zijn als hij ook nog eens super zou lakken en lang goed blijft zitten?! Bekijk hieronder de swatches en mijn bevindingen van deze nagellak.

Korres nagellak nr.23

Korres Athens was een compleet nieuw merk voor mij. Hartstikke leuk, ik ontving ‘m in een beautybox! Wat de naam al doet vermoeden: dit is een Grieks merk. En wat blijkt? Korres heeft natuurlijke producten! Deze nagellak bevat dan ook mirre extract, oligo element (mineralen) en geen siliconen, aceton, phtalate, formaldehyde, kamfer, tolueen en xyleen. Lees mijn Nailgirls London artikel als je meer over deze ingrediënten wilt weten.

Korres nagellak nr.23

Even op een andere plek de swatch foto gemaakt zodat je de kleur écht goed zou zien. Is ‘t geen pláátje?! Ik hou ervan! En het mooiste: in één keer lakken heeft het al deze dekking. Een tweede laagje is voor ‘t oog dus niet eens nodig. De nagellak van Korres lakt onwijs makkelijk en egaal.

Nadeeltje is de houdbaarheid: zonder topcoat (en misschien een tweede laagje) is deze nagellak niet heel sterk. Een dag, een douche en wat licht huishoudelijk werk later begint hij al een beetje te chippen. Wat ook gelijk op valt is dat hij snel slijt: bij de uiteinden van mijn nagels vervaagt de kleur erg snel. Een tweede laagje en/of topcoat verbetert de kwaliteit!

Aanrader? Ja zeker! Vooral nr.23 cyclamen is een erg mooie kleur. De nagellak werkt erg fijn en blijft ook goed zitten met een goede topcoat. Ik vond ‘m voor €8,00 in de Korres webshop, maar geloof dat wij er als Nederlanders niet kunnen bestellen (lame!) Goed nieuws: Je kunt de nagellak van Korres kopen bij Farmaline voor slechts €7,43

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.